29 / 08 / 2024

Belediyeler Muğla’da 4 arsa ve İzmit’te bir süpermarket satıyor!

Belediyeler Muğla’da 4 arsa ve İzmit’te bir süpermarket satıyor!

Muğla Milas’ta yer alan 4 adet arsa ile Kocaeli İzmit’te yer alan bir adet süpermarketi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 10 Eylül ve 12 Eylül’de yapılacak.



Muğla Milas’ta yer alan 4 adet arsa ile Kocaeli İzmit’te yer alan bir adet süpermarket satışa çıkarıldı. Milas Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan arsaların yüz ölçümleri 1.756 metrekare ile 6 bin 102 metrekare arasında değişiyor.

Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 20 milyon 372 bin 50 TL ile 62 milyon 970 bin 600 TL arasında farklılık gösterirken, geçici teminat bedelleri ise 611 bin 161 TL ile 1 milyon 889 bin 118 TL arasında farklılık gösteriyor.

Arsaların satış ihaleleri 10 Eylül 2024 tarihinde saat 13.00, 13.10, 13.20 ve 13.30’da gerçekleştirilecek.

İzmit Belediye Başkanlığı da Kocaeli İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Zemin katta yer alan süpermarket 579 metrekare yüz ölçümüne sahip.

Muhammen bedeli 16 milyon 200 bin Türk Lirası olarak açıklanan süpermarketin geçici teminat bedeli de 486 bin TL olarak açıklandı.

Şartname bedeli 16 bin 200 TL şeklinde belirtilen süpermarketin satış ihalesi 12 Eylül 2024 tarihinde saat 11.30’da gerçekleştirilecek. 

MUĞLA’DA SATILIK 4 ARSA

Milas Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 20 milyon 372 bin 50 TL ile 62 milyon 970 bin 600 TL arasında değişiyor. Arsaların satış ihalesi 10 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR 
Muğla İli Milas Belediye Başkanlığından:

Muğla İli Milas İlçesi Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda listede Mahallesi, Ada Parsel Numaraları, tapudaki vasfı, yüz ölçümü, muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesi gereği Kapalı Teklif İhale Usulü ile satılacaktır.


İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 10.09.2024 Salı günü saat 13:00’da (Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası, Belediye Başkanlığı Makam Odasında) Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
Şartname mesai saatleri içinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilir ve ilan panolarında görülebilir.
İstekliler Tekliflerini şartnameye uygun olarak hazırlayarak en geç 10.09.2024 Salı günü saat 12:00 ye kadar belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.
Satışı gerçekleştirilecek taşınmazlara ait imar durumları şartnamelerinde belirtilmiştir. İSTEKLİLERİN İHALEYE KATILABİLMELERİ İÇİN:
a- Geçici Teminat Mektubu veya Makbuzu,
b- Nüfus Cüzdanı Sureti,
c- İkametgâh Belgesi,
d- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanlar; İmza Sirküleri ve noter taktikli yetki belgesi
e- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanlar; ihalenin yapılacağı yıl içerisinde alınmış Ticaret ve Sanayi Odası veya Meslek Odasına kaydı olduğuna dair belge,
f-Ortak Girişimciler (Gerçek veya Tüzel); yukarıda belirtilen belgelerin yanında Noter onaylı Ortaklık girişim beyannamesi ve Ortaklık Yetki Belgesi,
g- Vekaleten iştirak edenlerden noter tasdikli vekaletnameyi; sunmaları zorunludur.
h- Ayrıca istekliler ihale ile ilgili şartnameyi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde bedelsiz inceleyebilir, ihaleye katılmak için 1.000.00.-TL bedel karşılığında şartnameyi temin edebilirler. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden satın alınan şartnamenin ücret iadesi yapılmaz.


Belediyeler Muğla’da 4 arsa ve İzmit’te bir süpermarket satıyor! 

İZMİT’TE SATILIK SÜPERMARKET

İzmit Belediye Başkanlığı İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde yer alan süpermarketi satışa çıkardı.

Muhammen bedeli 16 milyon 200 bin TL olarak açıklanan süpermarketin satış ihalesi 12 Eylül 2024 tarihinde saat 11.30’da gerçekleştirilecek. 


İzmit Belediye Başkanlığından:
TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun hükümleri doğrultusunda satılacaktır.



1- Yukarıda tapu ve ihale bilgileri verilen, Belediyeye ait 1 adet taşınmazın satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre belirtilen tahmini bedel üzerinden, karşısında yazılı tarih ve saatte Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi No: 9 Belsa Plaza İZMİT adresinde Belediyemiz Hizmet Binası 9. katında toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır.
2- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 11.09.2024 Çarşamba günü saat: 16.00'a kadar (posta ile gönderilen tekliflerde dahil olmak üzere) aşağıda belirtilen evrakları İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir.
İSTEKLİLERDE ARANACAK BELGELER: GERÇEK KİŞİLERİN; a- Geçici teminat makbuzu. (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri dikkate alınarak
verecekleri süresiz teminat mektupları) b- Şartname bedeli makbuzu
c- İkametgah belgesi
d- T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopisi (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir) e- Noter tasdikli imza beyannamesi. f- Belediyemize borcu olmadığına dair belge g- Vekaleten katılması halinde Noter tasdikli vekaletname TÜZEL KİŞİLERİN; a- Tüzel Kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri. b- Ticaret Sicil Gazetesi. (Noter tasdikli) c- Vergi kimlik numarası d- Kanuni adreslerini belirten adres beyanı. e- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası veya ilgili meslek odası belgesi (2024 yılına ait) f- Geçici teminat makbuzu. (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri dikkate alınarak
verecekleri süresiz teminat mektupları) g- Şartname bedeli makbuzu
h- Belediyemize borcu olmadığına dair belge i- Vekaleten katılım halinde Noter tasdikli vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi. j- Ortak katılım olması halinde Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi. 3- İhale şartnamesi mesai saatleri dahilinde İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Biriminde bedelsiz görülebilir. 4- İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. 5- İhale ilanı www.izmit.bel.tr adresinde görülebilir. İlan olunur.
 

 

Otomobil sahiplerine son dakika 'zam' şoku! Muayene ücretlerine zam geliyor!

Çiftçiler dikkat! Çiftçi Kayıt Sistemi’ne giriş değişti!

Kira sözleşmesi hazırlarken bu detaylara dikkat edin!


Geri Dön