03 / 05 / 2024

Belekteki Susesi Otel, 10 milyon Euro'ya golf sahası kuracak

Belekteki Susesi Otel, 10 milyon Euro'ya golf sahası kuracak

Türkiyenin önde gelen demir çelik ve enerji şirketleri arasında bulunan İçdaşın Belekteki Susesi Luxury Resort oteli, 10 milyon Euro yatırımla golf sahasına kavuşacak



Gelecek yıl otele komşu arazi üzerine 18 delikli bir golf tesisi yapımına başlayacaklarını anlatan Susesi Luxury Resort Yönetim Kurulu Üyesi Gökalp Aslan, Belekteki golf otelleri içerisinde yerimizi alacağız. Böylelikle eylül-kasım ve şubatmayıs golf dönemlerinde doluluğumuzu artırmayı planlıyoruz dedi. Golfün yanı sıra Türkiye ve yurtdışındaki futbol takımlarının devre arası kamplarına ev sahipliği yapmak için UEFA standartlı futbol sahalarının sayısını 3e çıkardıklarını ifade eden Aslan, bir antreman sahasıyla birlikte geçen yıl 15 olan devre arası ağırladıkları futbol takımı sayısını artırmayı hedeflediklerini anlattı.

Perayla şehir otelciliği

İstanbul Beyoğlundaki Pera bölgesinde kendilerine ait durumda bulunan 5 katlı binayı restore ederek 10 odalı bir butik otel haline getirdiklerini anlatan Gökalp Aslan, 10 milyon lira yatırımla hayata geçirdiğimiz Pera Residence adını verdiğimiz otelle şehir otelciliğini denemeye başladık dedi. Gökalp Aslan, Avrupalı tur operatörleri ile yaptıkları anlaşmalar sonucunda gelecek yılki tatil fiyatlarının yüzde 10 pahalı olacağını söyledi. Konaklama fiyatlarında her yıl bu oranda artışın normal olduğunu belirten Aslan, Türkiyedeki tesis kalitesine bakıldığında fiyatların aslında oldukça düşük olduğunu görüyorsunuz. Kişi başı ortalama 100 Euroya Avrupalı turist kendi ülkesinde yemek yiyor, burada ise her şey dahil tatil yapabiliyor diye konuştu.
Hürriyet


Geri Dön