09 / 05 / 2024

Benesta Acıbadem'de 15 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Benesta Acıbadem'de 15 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Benesta Benleo Acıbadem projesi Esta Construction imzası taşıyor. Yeni başlatılan kampanya kapsamında 15 ay 0 faiz imkanı sunulan projenin Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.



Benesta Benleo Acıbadem projesi yurt dışında hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren- Esta Construction imzası taşıyor. Satışların devam ettiği Benesta Benleo Acıbadem'de 0 faiz kampanyası sunuluyor. 

Esta Construction Benesta Benleo Acıbadem projesi 8 blok olarak yükseliyor. Toplamda 550 adet konutun yer aldığı Benesta Acıbadem'de 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri mevcut.

1 oda 1 salon konutların satışlarının tamamlandığı Benesta Benleo Acıbadem'de projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin brüt alanları 96 ile 167 metrekare arasında, 3 oda 1 salon dairelerin brüt alanları 153 ile 301 metrekare arasında değişiyor.

Benesta Acıbadem de 15 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler Aralık ta!

Başlatılan yeni kampanya kapsamında 15 ay 0 faiz imkanı sağlanan Benesta Benleo Acıbadem projesinde yüzde 50'lik bir peşinat ödemesi yapıldığında kalan tutar 1 yıl sonra ödenebiliyor.

Üsküdar'a, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, Beşiktaş'a, Çamlıca'ya, Gata Ormanı'na ve FSM Köprüsü'ne yakın konumda yükselen projede farklı sosyal alanlara da veriliyor. 

Teslimlerin bu yılın Aralık ayında gerçekleştirileceği Benesta Benleo Acıbadem'de balkon, bahçe ve terasların yanı sıra spor salonu, kapalı yüzme havuzu, SPA Center da mevcut.

Web: https://www.benestaacibadem.com/
Tel: 444 0 899 

 

Nevbahar Kemer Konakları'nda 48 ay vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

Maltepe Luna Dragos'ta 120 ay vade avantajı!

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!


Geri Dön