09 / 05 / 2024

Nevbahar Kemer Konakları'nda 48 ay vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

Nevbahar Kemer Konakları'nda 48 ay vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

Firma: Kalyon inşaat

Proje: Nevbahar Kemer Konakları

Kalyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Nevbahar Kemer Konakları'yla ilgili ayrıntılar...



Nevbahar Kemer Konakları, Kalyon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da yükseliyor.

Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları, 20 bin 380 metrekarelik alan üzerinde  16 blok olarak inşa ediliyor. Toplamda 137 adet konutun yer aldığı Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları'nda villa konforunda bir yaşam sunuluyor. 

Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları'nda yer alan konutlar 2 oda 1 salon dubleks, 3.5 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon bahçe kat ve 4 oda 1 salon tripleks şeklinde tasarlandı. Verilen detaylara göre projede yer alan 4 oda 1 salon tripleks villalar müstakil şekilde tasarlanırken, diğerleri ise ortak kullanıma sahip.

Blokların maksimum 3 katlı olarak tasarlandığı  Nevbahar Kemer Konakları  projesindeki konutların alanları 185 metrekare ile 316.91 metrekare arasında değişiyor.

 Nevbahar Kemer Konakları nda 48 ay vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

NEVBAHAR KEMER KONAKLARI SOSYAL ALANLARI NELER?

Sosyal alanları bakımdan da oldukça zengin olan Kemerburgaz Nevbahar Kemer Konakları projesinde, spor salonu, yüzme havuzu, toplantı salonu, buhar odası, plates stüdyosu, cafe, sauna ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

NEVBAHAR KEMER KONAKLARI ÖDEME KOLAYLIĞI!

Nevbahar Kemer Konakları'nda proje kapsamında ödeme kolaylığı olarak 0,99  vade farkı ve 48 ay vadeyla satışlar devam ediyor.  Nevbahar Kemer Konakları'nda yapım aşaması devam ediyor olup anahtar teslimlerinin 6 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Web: https://nevbaharkemerkonaklari.com/
Telefon: 0216 404 19 74


projeye sor



Geri Dön