29 / 04 / 2024

Benesta Podio Bahçelievler'de 1.99 faiz, 60 ay vade fırsatıyla!

Benesta Podio Bahçelievler'de 1.99 faiz, 60 ay vade fırsatıyla!

Firma: Esta İnşaat

Proje: Benesta Bahçelievler

Benesta Podio Bahçelievler projesinde 1.99 faiz 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Benesta Podio Bahçelievler'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Benesta Podio Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...



Benesta Podio Bahçelievler projesi,  Esta İnşaat  imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Bahçelievler'de hayata geçiriliyor. 

Benesta Podio Bahçelievler projesinde, 400 adet konut ile 400 adet ticari alan yer alıyor. Proje 4 blok şeklinde; tramvay duraklarına 2 dakika, E-5'e 5 dakika, Tem Otoyolu'na ise 10 dakika mesafede inşa ediliyor. Benesta Podio Bahçelievler'de yer alan bloklar; Small Tokyo, Medium Paris, Medium Milano ve Large Londra  olarak isimlendirildi. 

 Benesta Podio Bahçelievler de 1.99 faiz, 60 ay vade fırsatıyla!

BENESTA PODİO BAHÇELİEVLER PROJESİ'NDE HANGİ KONUT TİPLER VAR?

Benesta Podio Bahçelievler projesinde 1+1'den 4+1 e kadar yükselen konut tipleri yer alıyor.  100 metreye ulaşan bina arası mesafeleriyle ferah bir alan sağlayan Benesta Podio Bahçelievler'de, kültür ve sanat alanları, yürüyüş yolları, mağazalar, meydan ve buluşma noktaları gibi bir çok donatı alanı yer alıyor. Proje, 'İstanbul'un en moda projesi' olarak nitelendiriliyor.

Benesta Podio Bahçelievler de 1.99 faiz, 60 ay vade fırsatıyla!

BENESTA PODİO BAHÇELİEVLER NEREDE? BENESTA PODİO BAHÇELİEVLER LOKASYON BİLGİSİ

Benesta Podio Bahçelievler projesi, Mehmet Akif Caddesi ile Eski Londra Asfaltı'na yakın bir lokasyonda bulunuyor. Avrupa Yakası'nın önemli lokasyonları Bahç.elievler ve Merter'in kesişiminde yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. 

Benesta Podio Bahçelievler projesinde 1.99 faiz 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Proje şu anda yapım aşaması devam ediyor olup 2024 yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 

Web: http://benestapodio.com/

Tel: 444 0 899

Benesta Podio Bahçelievler 120 ay vadeyle ön satışta! 

Benesta Podio Bahçelievler nerede? Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi!
Akzirve Topkapı 29'da bu aya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

projeye sor



Geri Dön