28 / 04 / 2024

Benesta Podio Bahçelievler'de sıfır faiz, 120 ay vade fırsatıyla!

Benesta Podio Bahçelievler'de sıfır faiz, 120 ay vade fırsatıyla!

Firma: Esta İnşaat

Proje: Benesta Bahçelievler

Benesta Podio Bahçelievler projesinde sıfır faiz 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Benesta Podio Bahçelievler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar...



Benesta Podio Bahçelievler projesi,  Esta İnşaat  tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda Bahçelievler'de hayata geçiriliyor. 

Benesta Podio Bahçelievler projesi, 400 adet konut ile 400 adet ticari alandan oluşuyor.  Proje 4 blok şeklinde; tramvay duraklarına 2 dakika, E-5'e 5 dakika, Tem Otoyolu'na ise 10 dakika mesafede inşa ediliyor.

Benesta Podio Bahçelievler'de yer alan bloklar; Small Tokyo, Medium Paris, Medium Milano ve Large Londra  olarak 4 bloktan oluşuyor.

Benesta Podio Bahçelievler de sıfır faiz, 120 ay vade fırsatıyla!

BENESTA PODİO BAHÇELİEVLER'DE HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Benesta Podio Bahçelievler projesinde 1+1'den 4+1 e kadar yükselen konut tipleri yer alıyor.  100 metreye ulaşan bina arası mesafeleriyle ferah bir alan sağlayan Benesta Podio Bahçelievler'de, kültür ve sanat alanları, yürüyüş yolları, mağazalar, meydan ve buluşma noktaları gibi bir çok donatı alanı yer alıyor. Proje, 'İstanbul'un en moda projesi' olarak nitelendiriliyor.

BENESTA PODİO BAHÇELİEVLER NEREDE? BENESTA PODİO BAHÇELİEVLER LOKASYON BİLGİSİ

Benesta Podio Bahçelievler projesi, Mehmet Akif Caddesi ile Eski Londra Asfaltı'na yakın bir lokasyonda bulunuyor. Avrupa Yakası'nın önemli lokasyonları Bahçelievler ve Merter'in kesişiminde yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. 

Benesta Podio Bahçelievler projesinde sıfır faiz 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Proje şu anda yapım aşaması devam ediyor olup 2024 yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 

Web: http://benestapodio.com/

Tel: 444 0 899

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Genel Müdürü Diker: 'Yeni üretilen konut projelerinde fiyatın düşmesi imkansız! 

projeye sor



Geri Dön