27 / 04 / 2024

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Firma: Esta Construction

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 



Benesta Benleo Acıbadem projesi, İstanbul, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olan Acıbadem'de yükseliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar değişen daire tipleri bulunuyor. 1+1 konutların satışları tamamlanmış olup, diğer konut tiplerinin satışları devam ediyor. 

Benesta Benleo Acıbadem'de yer alan 2+1 daireler brüt 96 ile 167 metrekare arasında, 3+1 daireler ise brüt 153 ile 301 metrekare arasında değişiyor. 

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen  Benesta Benleo Acıbadem projesinde toplam 8 blok ve 550 adet konut bulunuyor.

Projede çatı kat ve ara kat dubleks konut tipleri de bulunuyor. Teslimlerin Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan projede, konutların tavan yükseklikleri 4 metreye kadar ulaşıyor ve 10 metrekare ile 100 metrekare büyüklükte değişiklik gösteren balkon, bahçe ya da terasları bulunuyor. 

Benesta Benleo Acıbadem de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

BENESTA BENLEO ACIBADEM SOSYAL ALANLAR NELER?

Benesta Benleo Acıbadem'de sosyal donatı olarak;  spor salonu, SPA Center, kapalı yüzme havuzu, Benleo Park gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Bunun yanı sıra özel tasarım resepsiyon alanları, park ve sosyal kulüp ile otopark lobileri bulunuyor. 

BENESTA BENLEO ACIBADEM NEREDE?

BENESTA  BenLeo Acıbadem, Çamlıca'ya, Gata Ormanı'na, Üsküdar'da, Beşiktaş'a, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ve FSM Köprüsü'ne yakın konumda bulunuyor. 

Proje, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine ve Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy gibi merkezi bölgelere de kolay erişilebilen lokasyonuyla dikkat çekiyor. 

Benesta Benleo Acıbadem de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

BENESTA BENLEO ACIBADEM DAİRE FİYATLARI NE KADAR? 

BENESTA  BenLeo Acıbadem projesinden ev almak işteyenler için  yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

Benesta BenLeo Acıbadem projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://www.benestaacibadem.com/

Tel: 444 0 899 

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! 

 


 


Geri Dön