01 / 05 / 2024

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! 

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! 

Firma: BENESTA

Proje: Benesta Benleo Acıbadem

Benesta Benleo Acıbadem projesinde konut satışları avantajlı kampanyalarla devam ediyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem nerede? Benesta Benleo Acıbadem ödeme seçenekleri nasıl? İşte ayrıntılar... 



Benesta Benleo Acıbadem projesi, İstanbul'da  Anadolu Yakası'nın en değerli arazisinde Acıbadem'de yükseliyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen daire tipleri bulunuyor. 1+1 konutların satışları tamamlandı. 

Projede yer alan 2+1 evler brüt 96 ile 167 metrekare arasında, 3+1 evler ise brüt 153 ile 301 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 

Benesta Benleo Acıbadem, Rusya'da inşa ettiği Yuri Gagarin Havalimanı, Krasnodar Stadyumu ve Mercedes-Benz fabrikası gibi küresel projelerle tanınan Türk inşaat şirketi Esta Construction imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Benesta Benleo Acıbadem de yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! 

Benesta Benleo Acıbadem projesinde toplam 8 blok ve 550 adet konut bulunuyor. Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkan projede, organik ve gurme lezzetlerin yer alığı marketlerin, lokal kafelerin ve restorantların olduğu geniş bir yaşam alanı vadediliyor. 

Projede çatı kat ve ara kat dubleks konut tipleri de yer alıyor. Teslimlerin Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan projede, konutların tavan yükseklikleri 4 metreye kadar ulaşıyor ve 10 metrekare ile 100 metrekare büyüklükte değişiklik gösteren balkon, bahçe ya da terasları bulunuyor. 

Benesta Benleo Acıbadem'de spor salonu, SPA Center, kapalı yüzme havuzu, Benleo Park gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Bunun yanı sıra özel tasarım resepsiyon alanları, park ve sosyal kulüp ile otopark lobilerinin de yer aldığı proje, fonksiyonel faydayı gözeten mükemmeliyetçi yaklaşım ile tasarlandı. 

Ayrıca, değer katan tasarımları, benzersiz konsepti ve incelikle bir araya getirilmiş mimari unsurlarıyla göz dolduran proje, ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını yanıtlayacak şekilde tasarlandı. 

Benesta Benleo Acıbadem de yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! 

Dünyaca ünlü organizasyonlardan “European Property Awards” tarafından “Beş Yıldızlı Proje” ve “Luxury Lifestyle Awards” tarafından “En İyi Lüks Gayrimenkul Geliştiricisi” ödülülerinin kazananı olan  BENESTA  BenLeo Acıbadem, Çamlıca'ya, Gata Ormanı'na, Üsküdar'da, Beşiktaş'a, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ve FSM Köprüsü'ne yakın konumda bulunuyor. 

Proje, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine ve Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy gibi merkezi bölgelere de kolay erişilebilen lokasyonuyla dikkat çekiyor. 

Benesta Benleo Acıbadem de yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! 

BENESTA BENLEO ACIBADEM ÖDEME SEÇENEKLERİ 

Benesta BenLeo Acıbadem projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde indirim imkanı sunuluyor. 

Ayrıca, YapıKredi ve Akbank bankaları ile yapılan anlaşma kapsamında yüzde 1.99 faiz ve 60 ay vadeyle kredi seçeneği de sunuluyor. 

Web: https://www.benestaacibadem.com/

Tel: 444 0 899 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

 


projeye sor



Geri Dön