27 / 04 / 2024

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Vadi Mahal

Vadi Mahal, Yalçınlar Group imzasıyla Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükseliyor. Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.



Yalçınlar Gruop villa yaşam projelerine Vadi Mahal ile Büyükçekmece Gölvadisi'nde devam  ediyor. Vadi Mahal tek ve iki katlı müstakil villa yaşam tarzı sunuyor. Her villanın kendisine ait ferah bahçesi ve havuzu bulunuyor.

Vadi Mahall Evleri Mina, Alive Yasmin olarak. kendi içinde üçe ayrılıyor.  Mina villalar 7+1,  Alis 7+1 Yasmin villalar ise 9+1 'den oluşuyor.  İki tip olarak inşa edilen  Vadi Mahall Evleri 113 bin dönümlük arsa üzerinde, toplamda 63 villadan oluşuyor. 

 Vadi Mahal de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

VADİ MAHAL SOSYAL DONATILARI NELER?

Vadi Mahal sosyal donatıları ile de göz kamaştııryor. Vadi Mahal'de her villanın kendisine ait havuzu, bahçesi bulunuyor. Aynı zamanda çocuk oyun parkı, garajı, avlu,  fitness, kapalı açık yüzme havuzu, restaurant, spa ve diğer tüm sosyal tesisler yer alıyor. 

Vadi Mahal kendi içinde Mina, Alis ve Yasmin  olarak üçe ayrılıyor.  Kat çıkmak istemeyenler, merpen sevmeyenler için özel olarak tasarlanan Mina ve Alis tek katlı villalar olarak satılıyor. Bu villalarda 1550 metrekareden 1700 metrekareye kadar değişen bahçeleri bulunuyor. Aynı zamanda 57-65 metrkare tavan yükselikleri var.

Vadi Mahal'de oyuncu manken Çağa Şikel için geliştirilen mutfak tasarımı uygulanıyor.  Her villada fonsiyonel soyunma odası, ferah banyosu ve avluya, havuza açılan ebeveyn banyoları bulunuyor.

Alis villalar ise, 1650 metrekare ile 1800 metre kare arasında bahçeleri olan müstakil havuzlu villalardır. Alis villalarında 65 metrekarelik misafir salonu bulunuyor.

Yasmin modeli villar ise geniş ailelere özel, 110 metrekarelik salonu ve 6,50 metre yükseliğinde galeri boşluğu bulunuyor. 

24 saat konforlu bir yaşam alanı sunan Vadi Mahal Evleri'nde Fitness, kapalı açık yüzme havuzu, restaurant, spa ve diğer tüm sosyal tesisler yer alıyor. 

 Vadi Mahal de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

VADİ MAHAL EVLERİ NE KADAR? VADİ EVLERİ FİYAT LİSTESİ 29 EYLÜL 2023

Vadi Mahal Evleri 7+1 ve 9+1 olarak iki tipten oluşuyor. Villaların fiyatları 52 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödeme kolaylığı olarak dşrma tarafından yüzde 40 peşin 16 ay vade imkanı sağlanıyor. Vadi Mahal evleri şu anda yapım aşamasında olup teslimlerin  2024 Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

VADİ MAHAL EVLERİ NEREDE? VADİ MAHAL EVLERİ LOKASYON BİLGİSİ!

Vadi Mahal TEM'E5 dakika, Mahmutbey Gişelere 10 dakika, Yeşilköy ve yeni havalimanına 20 dakika, uzaklıkta konumnlanıyor.

WEB:https://www.vadimahalevleri.com/tr/

TEL:90 (212) 886 19 00

 


projeye sor



Geri Dön