27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Çankaya

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.



Ankara'da Çankaya'nın en yeşil konumu Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu tecrübesi ile yükselen Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider markalarından Tahincioğlu, yeni projesi için start verdi. 2023 yılının ilk projesi için başkent Ankara’nın kalbi Çankaya’yı seçen Tahincioğlu Gayrimenkul, konut ve dükkân konseptiyle Nidapark Çankaya’da başkente yeni bir imaj getirecek.

Ankara'da Çankaya'nın en yeşil konumu Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu aracılığıyla lansman öncesinde yüzde 10 taksitli 30 ay vade ve 1,59 vade farklı fırsatıyla satışlar devam ediyor.

 Tahincioğlu Nidapark Çankaya da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

TAHİNCİOĞLU NİDAPARK ÇANKAYA PROJESİ'NDE HANGİ KONUT TİPLERİ BULUNUYOR?

Ankara'da Çankaya'nın en yeşil konumu Dikmen Vadisi'nde yükselecek olan Tahincioğlu Nidapark Çankaya projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri ve dükkân konseptleri yer alacak.

TAHİNCİOĞLU NİDAPARK ÇANKAYA NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Nidapark Çankaya projesinde lansman öncesinde ön satışa özel indirimler başladı. Nidapark Çankaya projesinin teslimlerinin ise 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

WEB: https://www.tahincioglu.com/

TEL: 444 48 46 

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

projeye sor



Geri Dön