27 / 04 / 2024

TOKİ Tekirdağ'da 23 arsayı satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla!

TOKİ Tekirdağ'da 23 arsayı satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tekirdağ'da yer alan 23 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul,  Ankara  ve İzmir'in de aralarında yer aldığı toplamda 26 ildeki 365 arsayı satıyor. Bu illerin arasında Tekirdağ'da yer alıyor. 

.Tekirdağ'da bulunan ve konut, sanayi ve muhtelif niteliğine sahip arsalar için açık artırma 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ da 23 arsayı satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak açık artırma, Ankara Çankaya Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile İzmir Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ayrıca ihaleler için "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden de teklif sunulabilecek. 

Peki TOKİ'nin satışa sunduğu Tekirdağ'daki arsaların fiyatları kaç lira? TOKİ Tekirdağ arsalarının büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...


Geri Dön