28 / 04 / 2024

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.



Şehre değer katma hedefiyle güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı’nın Pendik’te yer alan ve adını panoramik deniz ve adalar manzarasından alan projesi Siltaş Panorama ve Anadolu Yakası’nın oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafedeki Sancaktepe’de yükselen Siltaş Comfort projelerinde avantajlı yaz kampanyası fırsatları başladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, konut sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için büyük kolaylık sağlayan kampanya kapsamında; yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade imkânı sağlanıyor. Paylaşılan bilgilere göre 15 Ağustos 2023 tarihine kadar sürecek olan kampanyada uygulanan indirimle beraber fiyatlar Siltaş Panorama’da 75 metrekare 2 oda 1 salon daire için 4 milyon 250 bin liraya, Siltaş Comfort’ta da 100 metrekare 2 oda 1 salon daire için 4 milyon 500 bin TL’ye kadar düşüyor.

Siltaş Panorama ve Comfort ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

İki projede de her beğeniye uygun farklı konut tipleri mevcut

Yine verilen detaylara göre, 23 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Siltaş Panorama projesi, 7 ve 11 katlı 13 bloktan meydana geliyor. Ayrıca projede çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünite yer alıyor. Yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmış olan söz konusu projenin LifeX konsepti sayesinde sadece bir konut değil, komple bir yaşam alanı sunuluyor. Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanları arasında bulunan Pendik’te denize ve yeşile komşu konumda yükselen ve ilçenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Siltaş Panorama’da 2 oda salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Bu konutlar içerisinde dubleks, havuzlu ve teras bahçeli seçenekler de mevcut. Modern mimari ile teknolojiyi buluşturan Siltaş Comfort ise 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilen 12 katlı iki bloktan meydana gelen Siltaş Comfort; sıra dışı mimarisi, yatırım değeri, seçkin yaşam tarzı, her beğeniye uygun farklı daire tipleri ve alışılmışın dışındaki sosyal olanakları ile de fark yaratıyor. Ayrıca projede çeşitli büyüklük ve özellikte 100 konut ile üç katlı iki farklı showroom ve tek katlı ticari alanlar da mevcut.


Geri Dön