11 / 05 / 2024

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.



Siltaş Panorama Pendik sahiline 5 dakika, metroya 4 dakika

Verilen detaylara göre, Siltaş Panorama’nın komple bir yaşam alanı sunan LifeX konsepti; içerisindeki cep sineması, misafir süiti, kafe-kütüphane başta olmak üzere yüzme havuzu, çocuk oyun odası, toplantı odası, fitness salonu ve saunası ile yaşama ekstra konfor katacak çok sayıda detaya da ev sahipliği yapıyor. Ayrıca kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunan Siltaş Panorama; Pendik Marina’ya 9 dakika, metroya 4 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yer alıyor.

Siltaş Panorama ve Comfort ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Hayata bir adım mesafede Siltaş Comfort

Siltaş Comfort projesi ise Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Kuzey Marmara otoyoluna 5 dakika, E-5’e 5 dakika, TEM otoyoluna 6 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika, Aydos Kalesi’ne 3 dakika, Viaport’a 8, Pendik Marina’ya 12 ve farklı alışveriş merkezlerine 2 dakika, Teknopark’a 11 dakika, devlet hastanesine 4 ve İlhan Varank Şehir Hastanesi’ne 10 dakika mesafede yükseliyor. 

Yine LifeX konsepti kapsamında yalnızca bir konut değil komple bir yaşam alanı planlanan projede; sakinlerin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri çok amaçlı spor sahası, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuz, misafir süiti, fitness salonu, sauna, şelale, ortak yeşil alan, kamelya ve dinleme alanları, kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve elektrikli araç şarj altyapısı mevcut.

Web: http://siltasyapi.com/

Akzirve Strada'da yaz fırsatı! 24 ay 0 faiz ve 3.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!


Geri Dön