28 / 04 / 2024

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Firma: Uysal Yapı

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 



Uysal Green Garden, Uysal Yapı tarafından Tekirdağ'ın sürekli değerlenen bölgesi Çorlu'da yükseliyor.

Yatay mimarinin modern tasarımı şehrin en çok tercih edilen bölgesinde keyifli bir yaşam sunan Uysal Green Garden projesinde hemen teslim fırsatlar devam ediyor.

Yatay mimari esas alınarak yapılan Uysal Green Garden'de yerden ısıtmalı sistem, 7/24 güvenlik, her dairede davlumbaz, fırın ocak seti bulunuyor. Preoje 4 blok toplam 24 adet (3+1) daireden oluşuyor. 

Uysal Green Garden de hemen teslim 3+1 konutlar!

UYSAL GREEN GARDEN DAİRE FİYATLARI NE KADAR? UYSAL GREEN GARDEN DAİRE FİYAT LİSTESİ!

Uysal Green Garden, 4 blok toplam 24 adet (3+1) daireden ve toplam 3 kattan oluşuyor. 3+1 daireler net 135 metre kare olup, dairelerin satışları devam ediyor olup 22 dairenin satışı yapılmıştır. Son iki dairenin fiyatı ise 7 milyon TL olup, hemen teslim ediliyor. Ödeme kolaylığı olarak ise  peşin ödemelerde kişise özel indirimler sunuluyor.  

Uysal Green Garden de hemen teslim 3+1 konutlar!

UYSAL GREEN GARDEN SOSYAL DONATILARI NELER?

Uysal Green Garden sosyal donatı olarak büyük beğeni topluyor. Uysal Green Garden'de açık kapalı otopark, yüzme havuzu, basketbol sahası, kamelyalar, açık kapalı spor salanı, çocuk oyun parkı ve yürüyüş yolları bulunuyor.


WEB:https://www.uysalyapiinsaat.com.tr/
TEL:90 282 651 20 30

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Geri Dön