Ekonomi

Benzin fiyatı ne kadar oldu? Benzin ve motorine indirim var mı? 20 Temmuz akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları sürücüler tarafından merakla araştırılıyor. İşte 20 Temmuz akaryakıt fiyatları!Güncel akaryakıt fiyatları neredeyse her gün araç sahipleri tarafından sorgulanıyor

Benzinin litre fiyatı ne kadar oldu, Benzin ve motorine indirim var mı? soruları vatandaşlar tarafından çok sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Güncel akaryakıt fiyatları neredeyse her gün araç sahipleri tarafından sorgulanıyor.

İşte Benzin fiyatı ne kadar oldu? Benzin ve motorine indirim var mı? sorularının yanıtı…

BENZİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR? BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELDİ Mİ?

Benzin fiyatları dalgalanmasına devam ediyor. 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü araç sahipleri benzin ve motorine indirim olup olmadığını araştırıyor. Brent petrolde yaşanan hareketlilik hemen benzin fiyatlarına yansıyor. Bu durumda sürücüler de benzine indirim gelip gelmediğini sorgulanıyor. Benzine 96 kuruşluk bir indirim yansıdı.

BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM!

Benzine geçtiğimiz gün uygulanan akaryakıt zammından sonra İzmir, Ankara ve İstanbul'da geçerli olan mazot, motorin, LPG, benzin fiyatları listesi araştırılmaya başlandı. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olan benzin fiyatı için 96 kuruş indirim yapıldı.

Diğer yandan Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen akaryakıt fiyatları için belirleyici olan petrol piyasasındaki son gelişmelere dair açıklama yaptı. Ergezen, 'Petrol fiyatları düşecek mi' sorusunu cevabını Sabah.com.tr'ye verdi. Petrol fiyatları için kısa vadede en kötünün geride kaldığını söylemenin zor olduğunu ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti; "Bu dönem içerisinde özellikle Fed başta olmak üzere faiz artırımlarıyla beraber ekonomik büyümenin yavaşlayacağı endişeleri hakim. Bu durum petrol fiyatları aşağı çekti ama tam olarak resesyon fiyatlamasını petrol fiyatları içerisinde göremiyoruz"

Peki şimdi 20 Temmuz Çarşamba 2022 günü güncel benzin fiyatı ne kadar oldu? Benzinin litre fiyatı ne kadar? İşte yanıtlar…

20 TEMMUZ ÇARŞAMBA2022 BENZİN FİYATI NE KADAR?

İstanbul'da benzin fiyatı: 22 lira 70 kuruş

Ankara'da da benzin litre fiyatı: 22 lira 82 kuruş

İzmir'de ise benzin litre fiyatı: 22 lira 82 kuruş

MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul'da motorin litre fiyatı 25,40 TL, Ankara'da 25,56 TL, İzmir'de 25,50 TL.

20 TEMMUZ ÇARŞAMBA LPG NE KADAR?

 LPG'ye 28 kuruş fiyat artışı yapıldı.

Zamdan sonra İstanbul'da LPG fiyatı 10,77, 11 TL'den satışa çıkarılıyor.

Altın bugün ne kadar? 20 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 20 Temmuz Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Bedelli askerlikte şaşırtan değişiklik! Herkes bunu bekliyordu!