02 / 05 / 2024

Benzin, motorin, LPG'de son dakika! İl il fiyatlar şok etti! BP, PO, Opet 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Benzin, motorin, LPG'de son dakika! İl il fiyatlar şok etti! BP, PO, Opet 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahramanmaraş'ta gelen depremin ardından önce deprem bölgelerinde geçerli olmak üzere, benzine 1.37, motorine ise 1.15 lira indirim geldi. Peki son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar? BP, PO, Opet 10 Şubat 2023 fiyat listesi



Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 ilde binlerce kişi hayatını kaybederken, binlerce vatandaş da yaralandı. Enkaz altında yüzbinlerce insan ise kendilerine yapılacak yardımlarla kurtarılmayı beklerken, yardım yollayacaklar da neler yapabileceklerini araştırıyor. Son günlerde sık sık akaryakıt fiyatları da araştırılıyor. 

EPGİS tarafından akaryakıt sorunu olduğuna ilişkin iddialarla ilgili yapılan açıklamada "Yoğun taleplerden dolayı bazı istasyonlarda akaryakıt tükendi, bazı istasyonlarda yer altı depoları ve bağlantı noktaları çöktü. Yakıtı biten istasyonlara hızlı bir şekilde yakıt ikmali yapılır. Öte yandan hasar gören istasyonlarda onarım çalışmaları sürüyor. Bu sorunlar en kısa sürede çözümlenecektir" denildi ve Türkiye'de hiçbir şekilde akaryakıt sorunu olmadığı belirtildi. 

Benzin, motorin, LPG de son dakika! İl il fiyatlar şok etti! BP, PO, Opet 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Geçen sene litresi 30 lira olan motorin fiyatları, Şubat ayı başından bu yana peşe peşe gelen indirimlerle uzun süre sonra benzin fiyatından daha ucuz duruma gelmişti. 

Kahramanmaraş'ta gelen depremin ardından önce deprem bölgelerinde geçerli olmak üzere, benzine 1.37, motorine ise 1.15 lira indirim geldi. 

Benzin, motorin, LPG de son dakika! İl il fiyatlar şok etti! BP, PO, Opet 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Geçtiğimiz gün ise benzin ve motorine yeni zam yapılacaktı. Ancak sektör kaynakları, depremin yol açtığı olumsuz etki sebebiyle akaryakıt zammının iptal edildiğini belirtti. 

Peki hangi ilde akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin, motorin, LPG litre fiyatları bugün hangi şehirde kaç lira oldu? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 10 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön