Ekonomi

Benzin ne kadar oldu? 25 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? 25 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!

Benzin ne kadar, Motorin kaç TL? Benzine indirim geldi mi? soruları sürekli sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar!Benzin ne kadar oldu? 25 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? sorularının yanıtları aranıyor

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişmeler adım adım takip ediliyor. Benzin ne kadar oldu? 25 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? sorularının yanıtları aranıyor. Petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonrası araç sahiplerinin indirim beklentisi de arttı. 8 Temmuz tarihinde motorine 2 lira 10 kuruş indirimden sonra ertesi gün 81 kuruş zam yapılmıştı. Dolar/TL kurundaki değişimler ve petrol fiyatlarının geçtiğimiz günlerde yaşadığı düşüş sonrasında güncel akaryakıt fiyatları araştırılmaya başlandı.

İşte 25 Temmuz Pazartesi güncel LPG, Motorin ve Benzin fiyat listesi ve detayları…

25 TEMMUZ 2022 AKARYAKIT FİYATLARI!

19 Temmuz tarihinde yapılan 96 kuruşluk benzin indirimin ardından motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Brent petrolde yaşanan hareketlilik akaryakıt fiyatlarındaki son durum yakından takip edilmesini sağladı.

MOTORİN FİYATLARINA ÖNCE İNDİRİM SONRA ZAM YAPILMIŞTI!

Motorin yani mazot grubuna 8 Temmuz Cuma günü geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruş indirim yapıldı. Bu indirim ile beraber motorin litre fiyatı 25 lira'nın altına düşürdü. 9 Temmuz Cumartesi günü itibariyle motorin fiyatına 81 kuruş zam yapıldı. Akaryakıt zammının ardından motorin fiyatları yeniden 25 liranın üzerinde seyretmeye başladı.

MOTORİNE İNDİRİM BEKLENTİSİ OLUŞTU!

26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde motorinde 92 kuruş indirim bekleniyor. Gelecek indirim ile birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul'da 24,51 liraları bulacak. 19 Temmuz Salı günü itibarıyla Brent petrol fiyatı 96 dolara düşerek Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan önceki seviyesine dönerek benzin fiyatlarına 96 kuruş indirim yapıldı.

AKARYAKIT İNDİRİMİ SONRASI GÜNCEL BENZİN FİYATLARI!

Akaryakıt indirimi ile birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul’da yaklaşık olarak 23,66 TL’den 22,70 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 23,78 TL’den 22,82 TL’ye düştü. Piyasalardaki düşüş ile birlikte benzine indirim geldi. LPG fiyatlarına da zam uygulandı. 14 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG fiyatlarına 30 kuruş zam yapıldı.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,69

İstanbul motorin, mazot litre fiyatı Anadolu Yakası 25,40 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası 10,79 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul Avrupa Yakası bir litre benzin fiyatı: 22,68 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası 25,43 TL

Dolar bugün ne kadar? 25 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Altın bugün ne kadar? 25 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 25 Temmuz Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?