Ekonomi

Benzin ne kadar oldu? 3 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 3 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!

Benzin kaç TL? LPG ne kadar? güncel akaryakıt fiyatlarının sorgulanması vatandaşlar tarafından yapılıyor. İşte merak edilen detaylar!Brent petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarını nasıl etkiledi? sorusu da merak edilen diğer bir konular arasında yer alıyor

Akaryakıt ne kadar? Benzine indirim yapıldı mı? Motorin ne kadar oldu? Benzinin litre fiyatı ne kadar? Araç sahipleri günlük olarak bu soruları sormadan yola çıkmıyor. Brent petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarını nasıl etkiledi? sorusu da merak edilen diğer bir konular arasında yer alıyor.

Peki İstanbul’da benzinin litresi ne kadar? İşte LPG, motorin ve benzin güncel litre fiyatlarına dair araştırılan ayrıntılar…

BRENT PETROL FİYATI DÜŞÜŞTE!

Geçtiğimiz Cuma günü 110,67 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 103,97 dolar seviyesindeyken sonlandırdı. Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.30 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,61 düşüş ile 103,34 dolar oldu. Aynı anlarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 97,58 dolardan alıcı bulurken, fiyatlardaki düşüşün bir diğer nedeni de Çin ve Japonya'nın temmuz ayına ilişkin zayıf imalat verilerinin talep görünümü üzerinde baskı oluşturmasıydı.

AKARYAKIT FİYATLARINA İNDİRİM GELDİ Mİ?

Brent petrol piyasasında gözlemlenen düşüşten hemen sonra LPG, motorin ve benzin fiyatlarında indirim beklentisi oluştu ama bu konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

LPG'YE ZAM MI GELDİ?

Akaryakıt sektöründen edinilen bilgiye göre, 30 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere otogazın yani LPG litre fiyatına 30 kuruş zam uygulandı. Zam ile birlikte otogazın litre fiyatı da araştırılmaya başlandı. Otogazın litre fiyatı İstanbul’da 11,24 TL’ye, Ankara’da 11,21 TL’ye, İzmir’de 11,11 TL’ye yükselecek. Fiyatlar, iller ve bayiler arasında belirgin farklar gösterebiliyor.

BENZİNDE BEKLENEN İNDİRİM GELMİŞTİ!

Sektörün öncü isimlerinden edinilen bilgiye göre, 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü itibarı ile benzinde 50 kuruş bir indirim uygulanmıştı.

3 AĞUSTOS 2022 İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,25

İstanbul motorin yani mazot litre fiyatı Anadolu Yakası 24,50 TL

İstanbul Avrupa Yakası LPG litre fiyatı 11,1 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22,24 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı 24,47 TL

İstanbul Avrupa Yakası LPG litre fiyatı 11,35 TL

3 AĞUSTOS 2022 ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı 22,36 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 24,59 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut proje tarihi! İşte 81 ilde 150 bin konut başvuru detayları!

Bakan Nebati açıkladı! Yeni paralar mı geliyor? 500 liralık banknot mu geliyor?