01 / 05 / 2024

Benzin ve mazota bir zam daha! Pazartesi gününden itibaren...

Benzin ve mazota bir zam daha! Pazartesi gününden itibaren...

Benzin ve mazota peş peşe yapılan zamlar gündemden düşmüyor. Pazartesi günü akaryakıta yeniden zam geleceği iddiası ortalığı karıştırdı. Yapılacak olan yeni zam ile birlikte fiyatların 20 TL bandına geleceği ve bu zammında tarihi bir zam olacağı görüşü paylaşılıyor.



Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş tüm vatandaşların gündeminden düşmüyor. Benzin ve mazota indirim çağrısı yapılırken pazartesi gününden itibaren bir zammın daha yapılacağı iddiası paylaşıldı. 

Kamupersonelinet'ten Batuhan Temel'in haberine göre; benzin ve motorin fiyatlarına yapılacak olan yeni zam ile birlikte 20 TL fiyatları ekranlara yansımış olacak. 

Çarşamba günü benzinin litre fiyatına 88 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1,51 TL zam yapılmıştı. Perşembe günü de benzine 53 kuruş, motorine ise 1,33 TL fiyat artışı gerçekleştirildi. 

Benzin ve mazota bir zam daha! Pazartesi gününden itibaren...

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre Pazartesi günü gece yarısından sonra motorin fiyatlarına 1 lira 44 kuruş benzin fiyatlarına ise 57 kuruş zam yapılması bekleniyor. Yapılacak olan yeni zammın toplamı ise 2 liradan fazla olacak.

Son iki günde yapılan zamlar ile birlikte motorinin litre fiyatı 19 TL 85 kuruş oldu. Benzinin litre fiyatı ise 18 TL 87 kuruşa yükseldi. Pazartesi günü beklenen rekor zammın gelmesi ile birlikte benzin ve motorinin litre fiyatı 20 TL'yi bulacak.
 

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön