Kent Haberleri

Benzin ve motorin fiyatlarında petrol depremi! Peş peşe açıklandı! Arabası olan hemen baksın! 

Ham petrol fiyatlarında artış yaşanırken; benzin ve motorine de peş peşe zam yapıldı. Benzin ve motorin fiyatlarında petrol depremi! Peş peşe açıklandı! Arabası olan hemen baksın!  Akaryakıt fiyatları ie ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı

Ham petrol fiyatlarında artış yaşanırken; benzin ve motorine de peş peşe zam yapıldı. Akaryakıt fiyatları ie ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Petrol fiyatları şu anda 6 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan son verilere göre; petrol talebinin bir önceki yıla göre günde 1,87 milyon varil yükselişle 101,72 milyon varil/gün'e çıkması öngörülüyor.

En son 12 Ocak tarihinde benzine 80 kuruş kuruş, 18 Ocak'ta ise motorine 1 lira 5 kuruş zam gelmişti. 

Ham petrol fiyatlarındaki dalgalanma sebebiyle bir kez indirim yapılan iki defa zam gelen benzinin fiyatı 20 lirayı aştı. 

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika bir öngörü paylaşıldı. Buna göre benzin ve motorine yeni zamlar kapıda...

İşte ayrıntılar...

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), küresel petrol talebinin bu sene günlük 101 milyon 720 bin varil ile üstün dereceli seviyeyi göreceğini belirtiyor. 

IEA bugün piyasaya sürülen aylık petrol piyasası raporunda, 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik tahminini bundan önceki tahminine bakılırsa günlük 80 bin varil artırarak yukarı yönlü şekilde güncelledi. 

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELECEK Mİ? SON DAKİKA 

Küresel petrol talebinin bu yıl, 2022 ile karşılaştırıldığında günlük bazda 1 milyon 870 bin varil yükselişle, günlük 101 milyon 720 bin varil olması öngörülüyor. 

Talebin OECD bölgesinde geçtiğimiz seneye göre 470 bin varil yükselerek, 46 milyon 420 bin varile, OECD dışı ülkelerde ise 1 milyon 400 bin varil yükselerek 55 milyon 300 bin varil olacağına dikkat çekiliyor. 

Tüm bu veriler ışığında, benzin ve motorinin litre fiyatları için yeni zamların kapıda olduğu ileri sürülüyor. 

Henüz akaryakıt fiyatları ile ilgili bir son dakika zam haberi gelmedi. 

Gram altının tam 1.785 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanın adeta aklı başında gitti! Hemen bakın!

Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne hangi tarihte çıkacak? Belediye, SGK, trafik cezası...

Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı!