Ekonomi

Benzin ve motorinde büyük düşüşün eli kulağında! İşte 11 Nisan 2022 güncel brent petrol fiyatı...

Brent petrol dünya piyasasında 100,80 dolar oldu. Brent ve petrolün 100 doların da altına inmesi beklenirken, benzin ve motorinde büyük bir indirim beklentisi içine girildi. Brent petrol fiyatlarının 100 TL'nin çok üzerine çıkması, anında pompalara yansıdı

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş, en çok petrol fiyatlarını artırdı. Brent petrol fiyatlarının 100 TL'nin çok üzerine çıkması, anında pompalara yansıdı. Ancak brent petrolün düşüş trendine girmesiyle benzin ve motorinde de indirim beklenmeye başlandı.

 

BRENT PETROL GÜNCEL FİYATLAR...

 

Cuma günü 103,30 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 102,78 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.21 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,9 azalışla 100,80 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü ham petrolün varili 96,11 dolardan alıcı buldu.

FİYATLAR ETKİLENME DEVAM EDİYOR

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) üyelerinin geçen hafta acil durum petrol rezervlerinden belli miktar petrolü kullanıma sunmak üzere anlaştıklarını açıklaması fiyatları etkilemeyi sürdürüyor.

 

 

Emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında verilecek? Bayram ikramiyesine zam yapılacak mı? Bayram ikramiyesi kaç TL olacak?

Platin değer kazandı! Platin bugün ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 platin fiyatı...

Türkiye'deki işsizlik rakamları açıklandı! Toplamda kaç işsiz kişi var?