27 / 04 / 2024

Benzin ve motorine indirim geliyor! Pompaya ne zaman yansıyacak?

Benzin ve motorine indirim geliyor! Pompaya ne zaman yansıyacak?

Benzin ve motorine yeni bir indirim daha geliyor! Benzin ve motorine uygulanacak indirim 3 Eylül Cumartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak…



Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalar ile birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takibe devam ediyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre bugün gece yarısından sonra geçerli olmak üzere benzin ve motorinde indirim bekleniyor.

Brent petrolün 93 dolar seviyelerine kadar gerilemesinin ardından benzinde indirim beklentisi oluştu.

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre 3 Eylül Cumartesi gece yarısı itibarıyla motorinde yaklaşık 2.80 lira, benzinde ise 1 lira30 kuruş civarlarında indirim olması bekleniyor.

Benzin ve motorine indirim geliyor! Pompaya ne zaman yansıyacak?

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI İSE ŞU ŞEKİLDE;

İSTANBUL

Motorin litresi 26.09 liradan satılıyor.

Benzinin litresi 20.13 liradan satılıyor.

ANKARA

Motorin litresi 27.03 liradan satılıyor.

Benzinin litresi 20.28 liradan satılıyor.

İZMİR

Motorin litresi 27.04 liradan satılıyor.

Benzinin litresi 20.26 liradan satılıyor.

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön