Ekonomi

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş yeni zam geliyor. Yarın da benzine yüklü bir zam yapılması planlanıyor.  Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş zam geleceği belirtiliyor

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru dur durak bilmiyor. Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş zam geleceği belirtiliyor. 

Zam, pompa fiyatlarına yansıyacak ve motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 14,60 Türk Lirası'ndan 15,40 Türk Lirası'na, Ankara’da ve İzmir’de 14,71 Türk Lİrası'ndan 15,51 Türk Lirası'na çıkacak. 

Motorinin litre fiyatına en son 2 Şubat tarihinde 32 kuruş zam yapılmıştı. Sektörden kaynaklar, benzine de yarın zam gelmesini bekliyor. 

MOTORİNE BİR YILDA YÜZDE 134 ZAM

Sözcü'de yer alan habere göre; 7 Şubat 2021 tarihinde 6,59 TL olan İstanbul’da motorinin litre fiyatı, bu gece 15,40 Türk Lirası'na çıkacak. Bir senelik zam oranı yüzde 134’e ulaşacak.

Petrol fiyatlarının bir senede 60 dolardan 93 dolara çıkmasının yanı sıra dolar kurunun bu dönemde 7,05 Türk Lirası'ndan 13,55 Türk Lirası'na çıkması, akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. 

Benzin ve motorin zamları durmak bilmiyor! 1 yılda 79 zam!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

Araba almak isteyenler dikkat! Çip krizinde şok gelişme!

Emeklinin beklediği açıklama geldi! 1.750 TL hesaplara geçiyor!

Kiralık ev arayanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!