Ekonomi

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Motorine tekrar zam geliyor. Yeni yapılacak olan zamla birlikte 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren motorin fiyatı daha da artacak. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'ye zam yapılacak mı? Yılbaşından sonra ise üst üste yapılan zamlardan sonra artan akaryakıt fiyatları dikkat çekiyor

Motorin fiyatlarına son bir yıl içerisinde yüzde 100'den fazla artış yapıldı. Yılbaşından sonra ise üst üste yapılan zamlardan sonra artan akaryakıt fiyatları dikkat çekiyor. Benzin, motorin ve LPG otogaz zamlarına bir yenisi daha eklendi. 19 Ocak Çarşamba günü zam kararı açıklanacak...

Haber İnternet'te yer alan habere göre; vatandaşlar motorine ne kadar zam geleceğini merak edip araştırmaya başladı. Peki çarşamba günü motorine ne kadar zam gelecek?

Motorine Yeni Zam

Motorine çarşamba günü 40 kuruş zam gelecek. Bu gelen zamla birlikte motorinin litre fiyatı da yükselmiş olacak. Araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği akaryakıt fiyatları gelişmesinde yeni bir döneme giriyoruz. Böylelikle motorinin zamlı fiyatı Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak.

EPGİS  tarafından açıklama geldi mi? Motorin kaç lira olacak? 

Motorin Kaç TL Oldu?

Motorin şu an için 13,80 TL ancak zamlı haliyle birlikte 14,20 TL'ye satılacak. 2021 yılına kıyasla şu anki fiyatı oldukça yüksek gözüküyor. Akaryakıttaki son durum gözler önüne serilecek. EPGİS'in açıklama yaparak Çarşamba gününden itibaren yeni motorin fiyatını belirtmesi bekleniyor. Araç sahiplerinin bu duruma tepki gösterip göstermeyeceği ise merak konusu oldu. Artık benzin, LPG veya motorin almak iyice lüks haline gelmeye başladı.

Benzin ve mazota zam resmen açıklandı!

Benzin, motorin ve otogaz LPG'ye zam! 

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

17 Ocak 2022 altın fiyatları!

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!