02 / 05 / 2024

Benzine 1 lira 31 kuruş, LPG'ye 49 kuruş zam geliyor! Yarın pompaya yansıyacak! Opet, BP, PO 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Benzine 1 lira 31 kuruş, LPG'ye 49 kuruş zam geliyor! Yarın pompaya yansıyacak! Opet, BP, PO 3 Kasım 2022 fiyat listesi

En son 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine 77 kuruş zam yapılmıştı. Milyonlarca sürücü akaryakıtta son dakika fiyatlarını merak ederken, yeni bir zam haberi geldi. İşte ayrıntılar...



Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını günden güne etkiliyor. Brent petrolde ve dövizdeki yükseliş benzin, motorin ve LPG'ye zam olarak yansıyor. 

En son 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine 77 kuruş zam yapılmıştı. Milyonlarca sürücü akaryakıtta son dakika fiyatlarını merak ederken, yeni bir zam haberi geldi. 

Benzine 1 lira 31 kuruş, LPG ye 49 kuruş zam geliyor! Yarın pompaya yansıyacak! Opet, BP, PO 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Cumhuriyet'in aktardığına göre; sektör kaynakları akaryakıta yeni bir zammın geleceğini duyurdu. Bu kapsamda cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzine 1 lira 31 kuruşluk, LPG'ye ise 49 kuruşluk zam gelecek. 

Dolar endeksinde yaşanan geri çekilme, gümüş ve altın gibi kıymetli metallerin fiyatlarında artışa sebep olurken; diğer yandan Çin’deki pandemi önlemleri ve ABD petrol stoklarındaki azalma fiyatlanmaları etkiledi. 

Benzine 1 lira 31 kuruş, LPG ye 49 kuruş zam geliyor! Yarın pompaya yansıyacak! Opet, BP, PO 3 Kasım 2022 fiyat listesi 

Uluslararası Enerji Formu’nun aktardığına göre; petrol piyasası, yaptırımlar yürürlüğe girdiğinde Rusya'dan günde 1 milyon varil ile 3 milyon varil arasında petrol arz kaybı yaşayabilir. Bunun ardındann Brent petrol fiyatının 100 doları aşabileceği belirtildi. 

Peki bugün benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç liradan satılıyor? Hangi ilde benzin, motorin ve LPG litresi ne kadar? İşte güncel Opet, BP, Total, Petrol Ofisi, Shell 3 Kasım 2022 fiyat listesi....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön