05 / 05 / 2024

Benzine bayram arefesi zammı geliyor! Bir yılda 7 liradan 20 lirayı aşacak

Benzine bayram arefesi zammı geliyor! Bir yılda 7 liradan 20 lirayı aşacak

Akaryakıt fiyatlarında motorine indirim beklentisinin karşılığının olmadığının anlaşılması sürücülerde hayal kırıklığı yarattı. Sektör kaynaklarından edinilen son dakika bilgisine göre bayram arefesinde benzine zam geliyor. Benzinin litresi bazı illerde 20 lirayı aşacak.



BRENT PETROL DÜŞÜYOR AMA ZAM GELİYOR

Brent petrolün varil fiyatı 104,94 dolar seviyesinde. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.27 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,8 azalışla 104,09 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 101,27 dolardan alıcı buldu.

Fiyatlardaki düşüşte, dünyanın en büyük petrol tüketicilerinden Çin'de alınan Kovid-19 salgını kısıtlamalarının talep düşüşüne neden olacağı beklentileri etkili oldu.

Benzine bayram arefesi zammı geliyor! Bir yılda 7 liradan 20 lirayı aşacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön