04 / 05 / 2024

Besa Kule gün ışığından maksimum fayda sağlıyor!

Besa Kule gün ışığından maksimum fayda sağlıyor!

Ankara'da is dünyasının yeni markası 'Besa Kule İs Merkezi', gün ışığından maksimum fayda sağlıyor. Projeyle hem insan sağlığının önemine vurgu yapılıyor hem de kullanıcılarına enerjiden tasarruf imkanı veriliyor.




Ankara'da is dünyasının yeni markası 'Besa Kule İş Merkezi', gün ışığından maksimum fayda sağlıyor. Projeyle hem insan sağlığının önemine vurgu yapılıyor hem de kullanıcılarına enerjiden tasarruf imkanı veriliyor. 


Besa Kule İş Merkezi, hançeri andıran özel mimarisi ile gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak. ABD Çevre Koruma Ajansı'mn raporuna göre, işletmeler verimli enerji teknolojileri kullandıklarında yıllık yüzde 30'dan fazla getiri sağlanıyor. Ankara'da 'altın üçgen' olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin merkezinde hayata geçirdikleri Besa Kule İş Merkezi için doğal ışığa dair yapılan çok sayıda çalışmayı takip ettiklerini bildiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, detaylı inceleme süreci sonunda özel mimarisini gün ışığıyla harmanlayarak ortaya çok farklı bir proje çıkmasını sağladıklarım açıkladı. 


İki kule 104 ofis Besa Kule'nin tüm ofislerde gün ışığı aydmlatmasıyla elektrik düğmelerinin kapalı konumda olacağını ifade eden Bezci "Her geçen gün elektrikle aydınlanmanın maliyeti artıyor ve enerji tasarrufu da önemini arttırıyor. Karbon salmımı dünyanın günümüzdeki en önemli sorunlarından biri. Bir ofis için maliyette önemli yer tutan aydınlatma giderlerini azaltmak. Amaç Besa Kule'de bulunan şirketlerin faturalarına büyük ölçüde katkı sağlamakla kalmayacak, çevreye de katkıda bulunmuş olacağız" dedi. 


Çukurambar'da inşaatı devam eden Besa Kule, 7.590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan projede 104 ofis yer alıyor. Besa Kule'de, 25 mağaza da yer alıyor. Her katta bulunan terasları ve iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine de son veriyor. 


Telefon: 444 8 000

Web adresi: http://www.besagroup.com.tr/


Star


Geri Dön