27 / 04 / 2024

ankara Besa Kule

ankara Besa Kule

Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor. Besa Kule'de ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ankara Besa Kule 2015'te teslim!

BESA Grup Ankara'da sağlayacak özelliklerle 104 ofisin yer aldığı Besa Kule projesini hayata geçiriyor. Proje teslimleri 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Besa Kule, Eskişehir Yolunda inşa ediliyor.

Efe Bezci: Ofis alma komşu al!

Çalışma performansını arttırmaya yönelik detaylarla zenginleşen ofislerin değeri, iş dünyasının bağlantıda bulunduğu çevrelere yakın konumda yer aldığında daha da artıyor. Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konuyu değerlendirdi.

Efe Bezci: Besa kalitesi ve güveni şimdi Kule’de!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Gerek lokasyonu, gerekse iş hayatını kolaylaştıran çözümlere sahip mimarisiyle sektör temsilcilerini kendine çeken Besa Kule için, yıllardır projeler hayata geçiren firmamızın ‘gözbebeği’ diyebiliriz” dedi.

Besa Kule gün ışığından maksimum fayda sağlıyor!

Ankara'da is dünyasının yeni markası 'Besa Kule İs Merkezi', gün ışığından maksimum fayda sağlıyor. Projeyle hem insan sağlığının önemine vurgu yapılıyor hem de kullanıcılarına enerjiden tasarruf imkanı veriliyor.

Besa Kule’de iş verimini arttıran gün ışığı ile tasarruf sağlanıyor!

Adres tarifine gerek duymayan lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasının yeni markası olan Besa Kule, gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak..

Ankara Besa Kule'de kiralamalar başladı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay baza ve kule olmak üzere iki bloktan oluşan Ankara Besa Kule'de iş dünyasının tüm gereksinimlerinin karşılanacağını hatırlattı.

Efe Bezci: Besa Kule iş merkezinde açık alanlara özel yer ayırdık!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Kapalı ortamlar çalışanlarda strese neden oluyor. Bu durumun önüne geçmek için farklı sektörleri biraraya getirdiğimiz Besa Kule iş merkezinde açık alanlara özel yer ayırdık" dedi

Ankara Besa Kule Haziran 2015'te teslim edilecek!

Çukurambar'da inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, çok sayıda sektör temsilcisinin bir araya getirecek. Doktor, avukat, sigortacı başta olmak üzere farklı sektör temsilcilerinin rağbet ettiği Besa Kule, daha da değerleniyor.

Besa Kule iş dünyasını biraraya getiriyor!

Projeyi hayata geçiren Besa İnşaat AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşaatı devam eden Besa Kule'nin bölgeye olduğu kadar iş dünyasına da ayrıcalık getireceğini kaydetti

Besa Kule altın üçgen lokasyonuna mimarisi ile artı değer katacak!

Başkent gayrimenkul sektöründe Ankara'nın "altın" üçgeni olarak tanımlanan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin orta noktasında yükselen Besa Kule, bu çok özel lokasyona farklı mimarisi ile artı değer katacak.

Besa Kule yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday!

Başkent Ankara'da iş dünyasının gözde buluşma merkezlerinden olan Çukurambar'ın girişine inşa edilen Besa Kule projesi, 25 mağazasıyla Çukurambar'ın yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday...

Ankaralıların adresi Besa Kule oldu!

Yönünü gayrimenkule çeviren yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara 'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.

Efe Bezci: Ankaralının adresi Besa Kule oldu!

Dövizin son 3 ayda TL karşısında yaklaşık yüzde 12 değer kazanması, kurdaki artışın son bulmasını bekleyen yatırımcının yönünü gayrimenkule çeviriyor. Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konu ile ilgili değerlendirme yaptı...

Besa Kule 'de 700 bin liraya ofis!

Besa Kul Başkent iş dünyasını bir araya getiriyor. Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşaat çalışmaları devam eden Besa Kule İş Merkezi, yüksek konforun yanında kolay ulaşımı ile "adres" özelliği taşıyacak

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu!

İş GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ankara İş Kule kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO Ankara İş Kule kira değerleme raporu 2020!

İş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e (Ankara İş Kule) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Ankara İş Kule 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi'nde yer alan Ankara İş Kule değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bellis Kule ödeme koşulları!

Bellis Kule ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Ankara Keçiören'de ABM Group imzasıyla yükselen proje 111 ofisten meydana geliyor. 

Bellis Kule fiyatları 2018!

Bellis Kule fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesi Ankara Keçiören'de ABM Group tarafından inşa ediliyor. 

Bellis Kule'de 60 ay 0 faiz 0 peşinat! Yeni proje!

Bellis Kule, ABM Group tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçiriliyor. 111 ofisten meydana gelen projede inşaatın henüz yüzde 10-20'lik kısmı tamamlandı. 

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

ankara Besa Kule Haberi

ankara Besa Kule

Kolay ulaşım sağlanan lokasyonu, özel mimarisi ve kurguladığı ayrıcalıklı hizmetlerle Ankara iş dünyasının büyük ilgisini çeken Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor.


Başkent Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan özel konumuyla dikkati çeken Besa Kule’de teslime kısa süre kaldı.

Projeyi Haziran ayında ofis sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını vurgulayan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, “İş dünyasının büyük ilgi gösterdiği Besa Kule’yi kısa süre sonra sahipleriyle buluşturacak olmanın heyecanını taşıyoruz.  104 ofis ve 25 ticari alandan oluşan Besa Kule iş dünyasının aradığı ayrıcalığı getirecek. Teslime neredeyse hazır bir proje olarak iş dünyasından oldukça ilgi görüyoruz”...