29 / 04 / 2024

Beşiktaş Belediyesi'nden Somalı işçi ailelerine 30 konut!

Beşiktaş Belediyesi'nden Somalı işçi ailelerine 30 konut!

Beşiktaş Belediyesi, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için Soma'da 30 konut satın aldı. Beşiktaş Konutları adı verilen daireler, Somalı madenci ailelerine 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü Kadir Gecesi'nde teslim edilecek.




Beşiktaş Belediyesi, Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailesi için Manisa Soma'da 30 daire satın aldı. 


Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Konutları" adıyla anılacak evlerin 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü Kadir Gecesi'nde Soma Meydanı'nda noter huzurunda teslim edileceğini açıkladı. Hazinedar, Somalı madenci aileleri için alınan konutların, 19 Mayıs Gençlik Festivali için oluşturulan kaynaklar kullanılanak alındığını da bildirdi. 


İşte Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar'ın o tweetleri;


Av. Murat Hazinedar ‏@MHazinedar: "19 Mayıs Gençlik Festivali için oluşturulan kaynaklar ile alınan daireler  Beşiktaş Konutları adını taşıyacak."


"23 Temmuz Kadir Gecesi'nde Soma Meydanı'nda 301 madenci şehidimizin ailelerine noter huzurunda dairelerini teslim edeceğiz."


"Söz verdiğimiz gibi dün itibariyle Soma'da madenci ailelerine tahsis edilmek üzere 30 daire alımını gerçekleştirdik."


Beşiktaş Belediyesi nden Somalı işçi ailelerine 30 konut!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön