27 / 04 / 2024

Beşiktaş, Fulya'daki Süleyman Seba Kompleksi'ne taşınıyor!

Beşiktaş, Fulya'daki Süleyman Seba Kompleksi'ne taşınıyor!

Yıllardır Akaretler'de yer alan ve şu anda BJK Plaza'da bulunan siyah-beyazlılarda kulübün tüm birimleri Fulya'daki Süleyman Seba Kompleksi'ne taşınacak



Beşiktaş Jimnastik Kulübü adres değiştirecek. Yıllardır  Akaretler'de bulunan, son dönemde de BJK Plaza'da hizmet veren kulübün tüm birimlerinin Fulya'daki Süleyman Seba Kompleksi'ne taşınacağı ifade edildi. Kulübün eski binasında bulunan Beşiktaş Divan Kurulu'nun da yine diğerleriyle birlikte Fulya'ya gideceği vurgulandı.

Fulya'da yapılan kompleks sonrasında boş bulunan kısımlara yerleştirilecek ve çok daha modern bir şekle kavuşacak kulüp merkezinin, burada daha kullanışlı olacağı vurgulandı. İki tarafın da siyah-beyazlılara ait olduğuna vurgu yapan yöneticiler, Beşiktaş'ın Akaretler'den ayrılması sonrasında boşalan bölümün de kiralanarak kulübe gelir getireceği ifade edildi.

Kulüp için ideal

Konunun ortaya atılması artından Süleyman Seba Kompleksi'ni gezen siyah-beyazlı yöneticilerin, Fulya'daki binayı çok beğendikleri ve kulüp için ideal olduğunu söyledikleri belirtildi.
Milliyet


Geri Dön