01 / 05 / 2024

Beşiktaş, KKTC'de tesis açacak!

Beşiktaş, KKTC'de tesis açacak!

Demirören başkanlığındaki siyah-beyazlı yöneticileri konuk eden Küçük, œTesisleşme için her türlü desteğe hazırız diyerek arazi konusunda yardım yapma sözü verdi



Kuzey Kıbrıs"a tesis kurmak ve yatırım yapmak isteyen Beşiktaş, dün Ada"ya çıktı. KKTC Başbakanı İrsen Küçük, Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş heyetini makamında kabul ederek, sıcak bir görüntü sergiledi. Demirören de Beşiktaş olarak KKTC"de tesis açmak istediklerini belirterek, bu amaçla Başbakan"ı ziyaret ettiklerini belirtti.  

BEşžİKTAşž BİZİ MUTLU ETTİ

Başbakan Küçük, Türkiye"nin güzide takımlarından biri"" diye nitelediği Beşiktaş"a tesisleşme konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek, œBeşiktaş"a istediği arsa konusunda bizzat yardım edeceğim. Beşiktaş"ın buraya gelmesi, kamp yapması ve etkinliklerde bulunması bizi memnun edecektir dedi.  

TESİSLER 2011"DE BAşžLIYOR

Küçük, ziyarette Demirören"e plaket verirken; Demirören de Başbakan"a gümüş kartal tablosu ile arkasında ˜"İrsen Küçük"" yazılı Beşiktaş forması hediye etti. Beşiktaş yönetiminin Küçük"ten 85 dönüm büyüklüğünde bir arsa sözü aldığı ve kısa sürede resmi prosüdürlere başlayacağı belirtildi. Kıbrıs"ta tesis yapımı ise 2011"de başlayacak.
Star


Geri Dön