29 / 04 / 2024

Beşiktaş stadın adını değiştirebilir mi

Beşiktaş stadın adını değiştirebilir mi

Beşiktaş, İnönü Stadı'nın adını Fi-Yapı Stadı olarak değiştirip kulübe gelir elde etmek peşinde. Ancak burada tartışılan önemli bir konu şu; stadın gerçek sahibi Beşiktaş Kulübü olmadığına göre böyle bir şeyi satmaya hakkı var mı



Beşiktaş, İnönü Stadı'nın adını Fi-Yapı Stadı olarak değiştirip kulübe gelir elde etmek peşinde. Ancak burada tartışılan önemli bir konu şu; stadın gerçek sahibi Beşiktaş Kulübü olmadığına göre böyle bir şeyi satmaya hakkı var mı Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül haklı olarak 'Stad bizim, bize sormadan nasıl isim hakkını satıyorlar' demiş. Beşiktaş'ın taraftarının tepkileri enteresandır. Nasıl vaktiyle basketbol takımının önüne Ülker isminin alınmasına tepki gösterdilerse, bu konuya da tepki koyacakları belli. Ne var ki kulüplerin de yaşamak için bu tür operasyonlara ihtiyacı var. Bu açıdan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün de Beşiktaş'ın gelirlerine engel olmadan bir çözüm bulacağına eminiz.
Güneş/Aybars HÜNALP

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Fiyapı İnönü Stadı

İnönü Stadı'nın isim hakkı için sözleşme yarın imzalanıyor

Yönetim camianın itirazlarına rağmen İnönü Stadı için sponsorluk fikrinden vazgeçmedi. İnönü Stadı'nı Fi Yapı İnönü Stadı yapacak sözleşme yarın imzalanıyor. Beşiktaş ilk yıl 3.5 milyon TL, ikinci yıl ise 3.5 milyon dolar alacak.
Takvim


Geri Dön