30 / 04 / 2024

Beşiktaş'taki Toprak Center'ı Halis Toprak da anlattı!

Beşiktaş'taki Toprak Center'ı Halis Toprak da anlattı!

Halis Toprak ve Toprak Ailesi, İstanbul, Beşiktaş Abbasağa Mahallesi Ihlamur Yıldız Caddesi'ndeki iki büyük bloktan oluşan Toprak Center Binası 'nın satışı üzerine bir açıklama yaptı....



Halis Toprak ve Toprak Ailesi, İstanbul, Beşiktaş Abbasağa Mahallesi Ihlamur Yıldız Caddesi'ndeki iki büyük bloktan oluşan Toprak Center Binası 'nı satışa çıkardı. Halis Toprak tarafından yayınlanan açıklamada şu noktalara değinildi:
 
TOPRAK CENTER 'İN YARINKİ İHALESİ
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'ndeki iki büyük bloktan oluşan Toprak Center Binası, Halis Toprak ve Toprak Ailesinin rızası, muvafakati ve isteğiyle satılacaktır.
Toprak Center Binası'nın, 4 kat kapalı garajları ve 14 adet asansörü bulunmakta; ön tarafı Ihlamur Yıldız Caddesine cepheli, arka tarafı Yıldız Caddesi Bekçi Sokağa cepheli olup boğaz manzaralıdır, iskanı bulunmaktadır. Cins tashihi de vardır ve hiçbir eksiği yoktur. Temel yapısı müsait olduğundan her bir bloğa ayrı ayrı 6'şar kat çıkılabilir. Binaların her biri veya her ikisi de otel veya iş merkezi veya hastane olarak kullanılabilir. Toprak Center Binası'nın kira getirişi yüksektir.
Toprak Center Binasının arka tarafındaki açık otopark alanına da gerekli yasal ruhsat ve izinler alınarak ister otel ister iş merkezi ister hastane olarak 32 katlı ek bir bina yapılabilir.

Eğer Ihlamur Yıldız yokuşundaki yolunda biraz indirilmesi halinde iki kat daha ofis alanı veya dükkan alanı oluşmuş olur. çünkü 4 kat garaj oldukça fazladır. Her garaj katı 4.000 metrekare alana sahiptir. Bu da 8.000 metrekare daha ofis veya dükkan alanı eder. Bunlar çok az bir masrafla gerçekleşir. Bunlar gerçekleştiğinde binanın durumu çok güzelleşir ve değişir ve müthiş bir kompleks ortaya çıkmış olur.

Toprak Center Binası, % 50'si peşin, % 50'si de 31 Ocak 2012 vadeli banka teminat mektubu ile faizsiz satılacaktır, ihaleye katılacaklar isterlerse alış bedelinin tamamını 31 Ocak 2012'de ödemek üzere ve önceki ihalenin hemen bitiminde yapılacak ihaleye de katılabilirler.
İlgilenenlerin yarın (15 Eylül 2011 Perşembe günü) saat 14:00'te Toprak Center Binası'nda yapılacak ihaleye katılmalarını bekliyoruz. Alıcıların ihaleye katılmaları hem kendilerine hem de Grubumuza inşallah çok faydalı ve hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan dileriz.

İhale sonucunu değerlendirme hakkı saklıdır.

Konuyla ilgilenenler, ayrıntılı bilgi için
0212 275 21 05 veya 0505 569 61 11 nolu telefonları arayabilirler.
Aziz alıcıların ihaleye katılmalarından çok mutlu olacağız.
Saygılarımla
Halis Toprak


Geri Dön