28 / 04 / 2024

Beşyıldız Novella fiyat listesi!

 Beşyıldız Novella fiyat listesi!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Beşyıldız Novella

Beşyıldız Novella fiyat listesi kapsamında fiyatlar 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Pendik-Kurtköy'de inşa edilen projede dairelerin teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...



Konutların 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Beşyıldız Novella  fiyat listesi dairenin katı ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Proje, gökyüzü ve yeşili evinize taşıyan yatay mimariye sahip.


Arsa alnı 8 bin 170 metrekare olarak belirlenen Beşyıldız Novella teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. 4 bloktan meydana gelen projede metro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlanıyor.


İstanbul Pendik-Kurtköy bölgesinde yaşama geçirilen Beşyıldız Novella fiyat listesi kapsamında fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Satışların devam ettiği proje,  Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor.


 Beşyıldız Novella fiyat listesi!


Beşyıldız Novella ödeme planı!


Beşyıldız Novella ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.


Kurtköy Beşyıldız Novella'nın sosyal olanakları arasında; fitness, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanı ve spor alanları bulunuyor. Proje, Bakü Caddesi üzerinde yükseliyor.


Beşyıldız Novella fiyat listesi:

2+1 konutların fiyatı 320 bin TL'den 

3+1 konutların fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Beşyıldız Novella Kurtköy iletişim:

Tel: 444 5 414

Web: www.besyildiznovella.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön