30 / 04 / 2024

Beşyıldız Novella satılık daire

Beşyıldız Novella satılık daire

Beşyıldız Novella satılık daire tipleri; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Dairelerin 2016 yılının Mayıs ayında teslim edileceği proje toplam 8 bin 170 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor...

Kurtköy Beşyıldız Novella fiyatları!

Kurtköy Beşyıldız Novella fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Beşyıldız Novella 'da yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları mevcut.

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella iletişim!

İstanbul Anadolu yakasında yükselen 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Beşyıldız Novella iletişim!

Beşyıldız Novella iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerden 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 320 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Beşyıldız Novella fiyat listesi!

Beşyıldız Novella fiyat listesi kapsamında fiyatlar 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Pendik-Kurtköy'de inşa edilen projede dairelerin teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Beşyıldız Novella teslim tarihi!

Beşyıldız Novella teslim tarihi Mayıs 2016 yılı olarak belirtiliyor. Kurtköy'de inşa ediliyor olan Beşyıldız Novella konut projesinde 2+1 daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları!

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları peşinde 295 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 300 TL'den başlıyor...

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire!

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire fiyatları 327 bin TL'den başlıyor. Konutların, Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

Bakırköy Central Park İstanbul satılık!

Bakırköy Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek.

Beşyıldız Novella satılık daire Haberi

Beşyıldız Novella satılık daire

Teslimlerine 2016 yılının Ağustos ayında başlanması planlanan Beşyıldız Novella satılık daire hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Novella Kurtköy Evleri'nde; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Toplam 8 bin 170 metrekare alana sahip olan Beşyıldız Novella satılık daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Lokasyon olarak; İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yükselen Beşyıldız Novella Kurtköy, 109 adet daireden meydana geliyor. 


Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Beşyıldız Novella satılık daire tipleri; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Telefon: 444 5 414

Web: www.besyildiznovella.com

Merve...