01 / 09 / 2024

Beyazın ışıltısı: Othello Bianca

Beyazın ışıltısı: Othello Bianca

Othello kaz tüyü ürün ailesinin en şık ürünü Bianca, yumuşaklığı ve parlaklığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Soğuk bahar gecelerinde sizi saracak Bianca set, kaliteden vazgeçmeden ekonomik çözümleri arayan kişiler için ideal.&nb



 

 

Kışın baharla buluştuğu bu günlerde hayatımızda daha çok aydınlık şeylere ihtiyaç var. Doğal uyku kalitesini her eve taşımayı hedefleyen Othello , Bianca kaz tüyü serisi ile bu döneme beyazın damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yorgan ve yastıktan oluşan set özellikle şıklıktan ödün vermeyenlere kaz tüyü konforunu yaşatıyor. Jakarlı saten kumaşla çok şık görünen Bianca yorgan hem hafif bir yapıya sahip, hem de soğuk gecelerde sarılabileceğiniz bir dost gibi daima yanınızda.

Ülkemizde uyku kültürünün öncü ismi Maya Tekstil'in Othello yorganları, doğal uykuyu kaz tüyünün hafif, yumuşak ve esnek dokusunda yaşatıyor. Kaz tüyünün termo (ısı tutma) gücünün yüksekliği sayesinde, ısı diğer dolgu malzemelerine göre iki buçuk kat daha fazla korunuyor. Üstelik kaz tüyünün üstün hava geçirgenliği, vücudun bir taraftan ısınırken, diğer taraftan da terlemesini önlüyor. Othello kaz tüyü yorganlar, kullanım talimatlarına uyulduğunda 15-20 yıl süresince ilk günkü kalitesini koruyor. Uyku esnasında hareket kolaylığı sağlayan Othello  yorganlar, estetik görünümleriyle de tercih ediliyor. Her zevke ve bütçeye uygun Othello  kaz tüyü yorganlar, soğuk kış gecelerinde yumuşacık ve sıcacık bir sarılış için sizi bekliyor.


Geri Dön