28 / 04 / 2024

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.



Çalışmalarına devam eden Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında yaptı. Toplantıda meclis başkan vekilleri, pan, komisyon ve encümen üyeleri de seçildi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinin ardından yeni dönemine başlayan Beykoz Belediye Meclisi’nde Cumhur İttifakı’ndan 20, CHP’den 11 olmak üzere toplam 31 meclis üyesi bulunuyor.

Başkan Murat Aydın: “Beykoz Halkına Çok Teşekkür ediyorum”

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada “Bize bu görevi veren Beykoz halkına çok teşekkür ediyorum. Meclisimizde 31 arkadaşımızla birlikte ilçe sakinlerimizin yaşam kalitesini ve mutluluğunu artırmak için çalışacağız. İktidar ve muhalefetiyle burada alınan kararlar ilçemizin geleceğine yön verecek. Yeni hizmet dönemimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.  

Toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Adem Sefer ve CHP Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu yeni dönem çalışmalarının hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmalardan sonra genel kurulda yapılan gizli oylamayla Beykoz Belediyesi I. Başkan Vekilli olarak Gaye Zayıf seçilirken, II. Başkan Vekili olarak İbrahim Özdemir seçildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 15 Nisan 2019 tarihinde saat: 10:00’da yapılacak.

Murat Aydın kimdir?


Geri Dön