02 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi aquapark ihalesinde sona yaklaştı!

Beykoz Belediyesi aquapark ihalesinde sona yaklaştı!

Beykoz Belediyesi Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri çamlık Caddesi bitiminde bulunan alanda yaptırmak istediği aquapark ihalesinde sona yaklaştı. Kazanan firma en kısa süre içinde açıklanıyor...



Beykoz Belediyesi Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri çamlık Caddesi bitiminde bulunan alanda yaptırmak istediği aquapark ihalesinde sona yaklaştı. 13 Eylül 2011 tarihinde yapılan ihalede gelen teklifleri değerlendirmeye alan Beykoz Belediyesi yetkilileri, sonucu en kısa zaman içinde açıklayacak.

Beykoz Belediyesi sosyal tesis ve aquaparkı yap-işlet-devret modeliyle yaptırıyor. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu onaylı aqua parkta 1 'i çocuk havuzu olmak üzere toplam 4 açık yüzme havuzu, 1 kapalı yüzme havuzu, 2 su kaydırağı, 1 sağlık ve spor kulübü, güneşlenme, gezinti ve rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, restoran, kafe, seyir terasları ve 120 araçlık otopark yer alıyor.   İşin teslim süresi 2 yıl olarak açıklanırken, ihaleyi kazanan yapımcı firma, tesisi 28 yıllığına işletecek.  

Takribi yatırım maliyeti 12 milyon 228 bin TL + KDV olarak öngörülen ihale, 360 bin TL tahmini kira bedeli üzerinden gerçekleştirildi. Geçici teminatı 366 bin 840 TL olarak açıklanan ihalede kazanan firma önümüzdeki günlerde açıklık kazanacak.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön