05 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi kaçak yapıların yıkımı için ihale açtı

Beykoz Belediyesi kaçak yapıların yıkımı için ihale açtı

Beykoz Belediye Başkanlığı, kaçak yapı yıkım ihalesi açtı



Beykoz kaçak yapı cenneti oldu. Doğa Koleji Yıkılacakmı, Beykozda Kaçak Yapı Normal Ruhsatlı Yapı Anormal şeklinde tarafımca yazılan ve bu konuda gerçekten her türlü ticari kaygıdan uzak özgür bir platform görevi gören www.emlakkulisi.com web sitesinde yayınlanan ve Beykoz Belediye Başkanı ve Beykoz Yapı Kontrol Müdürü hakkında kaçak yapıları yıkmadıkları için Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan görevi ihmal ve görevi kötüye kullanma suçları şikayetlerinden sonra Beykoz Belediye Başkanlığı KAÇAK YAPI YIKIM İHALESİ AÇMIŞTIR:

İHALENİN DETAY BİLGİLERİ :

İŞİN TÜRÜ : Betonarme inşaat yıkımı

MİKTAR : 84673 m2

YAPILACAĞI YER : Beykoz İlçe sınırları

İŞİN SÜRESİ : 150 gün

İHALENİN YAPILACAĞI YER : Beykoz Belediye Başkanlığı

İHALENİN TARİHİ VE SAATİ : 09.07.2010  10:00

İHALE DOSYASI : 300 TL

İLETİŞİM BİLGİLERİ : 216 322 25 04 - 216 425 03 77 [email protected]

Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücelçelikbilek'i bu cesur, kararlı ve politik populizmden uzak bu çevreci davranışı nedeniyle yürekten kutluyorum.

Beykoz Belediye Başkanımızın  çevreyi koruma amaçlı bu değerli girişiminin sonuçsuz kalmaması  için TÜM ÇEVRECİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ VE ÇEVREYE SAYGILI VATANDAŞLARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM.

Bu ihale ilanının konu ile ilgili tüm yüklenicelere duyurulması için, bu yazının internette hızlı dolaşımının sağlanması, gerekirse sivil toplum örgütleri ve vatandaşın bir araya gelerek bu ihalenin gerçekleşmesi ve ihale konusunun ifa edilerek binlerce metrekare kaçak yapının ortadan kaldırılmasının sağlanması ÇEVREYE KARŞI BİR SORUMLULUKTUR.

Son söz : Belediye Başkanımızın kaçak yapıların yıkımı konusunda gösterdiği cesareti ve özgüveni boşa çıkarmayalım, bu haklı ihale gerçekten ifa edilsin ve tüm diğer Belediye Başkanlarına örnek olsun.Unutmayalım deprem değil, deprem güvenliği olmayan kaçak yapılar öldürür.

Hukukçu

Cihangir Dönmez


Geri Dön