30 / 04 / 2024

Beykoz Vadi Konakları'nda 860 bin TL! 48 ay sıfır faizle!

Beykoz Vadi Konakları'nda 860 bin TL! 48 ay sıfır faizle!

Beykoz Vadi Konakları projesinde kalan bahçe dubleksleri 860 bin TL"ye satılıyor. Projede yüzde 40 peşinatla 48 aya kadar sıfır faizle taksit yapılıyor



Beykoz Vadi"de 3+1 ara katlar; 182 metrekare brüt -157 metrekare net, 5+2 bahçe dubleksleri ;270 metrekare brüt-227 metrekare net ve   20-80   metrekare özel bahçesi ile, 6+2 çatı dubleksleri; 275 metrekare brüt-242 metrekare net ve 15 metrekare özel terası ile inşa edildi. Son 5 konutun kaldığı projede konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Beykoz Vadi Konakları"nda bulunan evlerin mutfaklarında Siemens marka ankastre ürünler kullanıldı. Mutfak dolapları Demsaş marka özel tasarım ahşap kaplama, mutfak evyeleri ise Franke marka seçildi.

Odaların ve salonun lamine parke ile kaplandığı projede banyolarda Kütahya seramik, Artemis Hidromasajlı küvet ve Medus, ideal standart vitrifiye ve armatürler kullanıldı. Banyo dolapları Orka banyo   tarafından yapıldı. Özel tasarım ve ahşap banyo dolaplarının kullanıldığı banyolarda ayrıca, Sanica marka gömme rezervuar kullanıldı.

Dairelerde multi sistem klima altyapısı hazır durumda. Doğramalar Alman malı Veka marka   pvc olup altın meşe   kaplama. Duvarlarda su bazlı ve antibakteriyel   boya kullanıldı. Dubleks dairelerde merdivenler ahşap, korkuluklar alüminyum olarak yapıldı. İç kapılar Orpa kapı tarafından özel olarak tasarlandı ve ahşap kaplama olarak yapıldı. Ayrıca tüm kilit ve aksesuarlar hafele. çelik kapılar İmaj kapı tarafından özel tasarlandı.

İnşaatına 2006'da başlanan Beykoz Vadi"de Mayıs 2008'den bu yana   yaşam devam ediyor. Mert İnşaat tarafından hayata geçirilen ve yüzde 80'i yeşil alana ayrılan Beykoz Vadi 12 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Kavacık'a 2 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2,5 kilometre mesafede bulunan   proje, Anadolu yakasının Levent ve Etiler'e en yakın bağlantı noktasında inşa edildi.

Beykoz Vadi Konakları, 8,5 dönüm arazi üzerinde yüzde 80"i yeşil alan ve sosyal tesise ayrılmış ve 42 dairelik butik bir proje olarak tasarlandı. Projede 182 metrekare ile 275 metrekare arasında değişen üç farklı mimaride konutlar yer alıyor.

Beykoz Vadi Konakları projesinde kalan bahçe dubleksleri 860 bin TL"ye, çatı dubleksleri ise 970 bin TL ila 1 milyon TL"ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanıyor. Ayrıca yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar sıfır faiz, yüzde 40 peşinatla 48 aya kadar sıfır faizle taksit yapılıyor.

Beykoz Vadi projesinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı, kamelya oturma grubu, fitness salonu, sauna, yürüyüş parkuru ve otopark bulunuyor. Projenin her bir kat planında ütü ve çamaşır odası yer alıyor.

0216 425 22 93

www.beykozvadikonaklari.com

 

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön