02 / 05 / 2024

Beykoz Vadi Konakları'nda 910 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Beykoz Vadi Konakları'nda 910 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Beykoz Vadi Konakları'nda boğaz manzaralı son daireler 60 aya varan vade 0 faiz imkanı ile satılıyor



30 yılı geride bırakan Mert İnşaat'ın Beykoz-Paşabahçe sırtlarında tamamladığı butik bir proje olan Beykoz Vadi Konakları'nda yeni bir kampanya uygulanıyor. Yüzde 40 peşinat 60 aya kadar 0 faiz imkanı ve hemen tapu ve anahtar teslimi ile daire sahibi olunabilen Beykoz Vadi Konakları'nda ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim bulunuyor. 72 ay ve üstü vade düşünüldüğünde ise yüzde 0,23'den başlayan cazip banka faiz oranlarından faydalanılabiliyor.

3+1 ara kat satışlarının tamamlandığı projede satışı devam eden bahçe dublekslerinde fiyatlar 910 bin TL ile1 milyon 180 bin TL arasında, çatı dublekslerinde ise 990 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor.

Kalite ve lüksün eşsiz boğaz manzarası ile buluştuğu proje 8,5 dönüm arazi üzerinde 6 blok 42 daireden oluşuyor. Projede konut tipleri 182 metrekare 3+1 ara kat, 270 metrekare 5+2 bahçe dubleksi, 275 metrekare 6+2 çatı dubleksi olarak üç farklı mimaride tasarlanmış olup bahçe dubleksleri 25-80 metrekarelik bahçe kullanım alanları, çatı dubleksleri ise sahip oldukları 15 metrekarelik terasları ile daire sahiplerine boğaza nazır keyifli bir yaşam sunuyor. Daire içlerinde hayatı kolaylaştırmak üzere düşünülmüş akıllı ev sistemi alt yapısı, görüntülü interkom sistemi, yangın,duman,gaz dedektörleri bulunuyor. Kaliteden ödün verilmeyen projede daireler mutfaklarda ankastre ürünlerle beraber teslim ediliyor.

Beykoz Vadi Konakları  yüzde 85'i yeşil alan olması ve ortak alanlarda sahip olduğu açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı, kamelya oturma grubu, fitness centre, sauna ve yürüyüş parkuru ile her türlü ihtiyaca cevap veren ve ayrıca  otoparkların da yer altında çözümlenmesi sonucu  araç trafiğinden soyutlanmış bir yaşam alanı. Otopark alanlarının blok altlarında birbiriyle bağlantılı tasarlanması ve otoparktan dairelere asansör ile direk ulaşım olması Beykoz Vadi Konakları'nda yaşamı kolaylaştırmak adına düşünülen diğer bir detay.

Konum itibariyle Levent'e 5,5 kilometre, FSM Köprüsüne 2,5 kilometre mesafede olması ve iki kıtanın tam ortasında oluşu nedeniyle ulaşımı kolay olan Beykoz Vadi Konakları lokasyon açısından artı bir değere sahip. 

0216 425 22 93
www.beykozvadikonaklari.com


 


Geri Dön