18 / 05 / 2024

Beykoz Vadi Konakları'nda kampanya

Beykoz Vadi Konakları'nda kampanya

Mert İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçirdiği Beykoz Vadi Konakları projesinin satışları devam ediyor.



Şehrin ortasında doğayı ve denizin eşsiz maviliğini bir arada yaşayabileceğiniz Beykoz Vadi Konakları'nın, yüzde 80'i yeşil alana ayrılmıştır. 8,5 dönüm arazi üzerinde tasarlanan 42 adet konuttan oluşan bu proje, 182 m2 - 270 m2-275 m2 arasında değişen 3 farklı mimariye sahiptir.
Beykoz Vadi Konakları, bahçe dubleksi, çatı dubleksi, normal kat olmak üzere 3 farklı tarzda tasarlanmıştır.
Her dairesi deniz manzaralı olan projede; 270 m2(brüt) büyüklüğündeki bahçe dubleksleri ve 275 m2 (brüt)büyüklüğündeki çatı dubleksleri 5 oda 2 salon, 182m2(brüt) büyüklüğündeki normal katlar ise 3 oda 1 salon ve ütü-çamaşır odasından oluşmaktadır.
Beykoz Vadi Konakları'nda ısınma, yerden ısıtma sistemi ve müstakil kombi ile sağlanmaktadır.
Özel tasarlanmış peyzajı, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk oyun alanı, kameriye oturma grubu, ayrıca honey well akıllı bina-ev otomasyon sistemi, 24 saat 16 kamera ile kontrol edilen görüntülü güvenlik sistemi, kapalı otoparktan dairelere asansörle çıkış, yüzde 70'in üzerinde ısı yalıtımı sağlayan estetik dış cephe kaplaması, kusursuz alt yapısı, boyasından seramiğine, banyosundaki jakuzisinden, özel tasarım mutfak ve banyo dolapları ve beraberinde kullanılan ankastre ürünlere kadar tam donanımlı ve bütün malzemelerin birbirleri ile eşsiz uyumundan meydana gelen kusursuz iç mimarisi ile Beykoz Vadi Konakları,gündüz eşsiz boğaz manzarası ve gecede boğazın muhteşem ışık şöleni ile sizler için eşi bulunmaz bir yuva ve ayrıcalıklı bir yerleşim merkezi olarak öne çıkmaktadır.
Beykoz Vadi Konakları son deprem şartnamesine uygun, radye temel üzerine inşa edilmiştir ve temellerde fore kazık uygulaması yapılmıştır.
Kavacık'a 2 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2,5 km mesafededir. Beykoz Vadi Konakları, Anadolu Yakası'nın Levent ve Etiler'e en yakın bağlantı noktasında olup İstanbul'un trafik problemini yaşamayacağınız bir lokasyondadır.

Beykoz Vadi Konakları'nda fiyat avantajları;

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim
Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay 0 faiz ve yüzde 5 indirim
Yüzde 70 peşin kalanı 24 ay 0 faiz ve yüzde 5 indirim


Hurriyetemlak.com

www.mertinsaat.com.tr

Geri Dön