06 / 05 / 2024

Beylikdüzü Botanica İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Botanica İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul ne zaman teslim edilecek?



Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinin yüzde 80'i yeşil alandan meydana geliyor. Projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.


Beylikdüzü Botanica İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, AVM, hastane, okul, üniversite, TÜYAP fuar alanı gibi alanlara yürüme mesafesinde, E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesi bulunuyor.


Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinde daireler banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunuluyor. Proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile yükseliyor.


Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinde spor tesisleri, yürüyüş yolları, spa merkezi, fitness salonu, Türk Hamamı, yeşil alanları, kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.


Beylikdüzü Botanica İstanbul projesi toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 7 blok şeklinde yükselen projede toplam 477 adet daire yer alıyor.


Beylikdüzü Botanica İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinde daireler Aralık 2016'da teslim edilecek. Lansman fiyatlarının devam ettiği projede metrekare birim bazında 2.700 TL'den başlangıç gösteriyor.


Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim

Tel: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



Geri Dön