27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance ödemeleri!

Beylikdüzü Demir Romance ödemeleri!

Firma: Demir İnşaat

Beylikdüzü Demir Romance ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Satış sürecinin devam ettiği Demir Romance kapsamında 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet bulunuyor.




Demir Romance projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Proje  Demir İnşaat  imzası taşıyor.


Beylikdüzü Demir Romance ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Beylikdüzü Demir Romance ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Beylikdüzü Demir Romans projesinde 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet dükkan bulunuyor. Projenin Kasım 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.


Konut, villa ve dükkanların yer aldığı Demir Romance Beylikdüzü projesi 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet dükkandan meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü projesi Kasım 2015 yılında teslim ediliyor.


Beylikdüzü Demir Romance ödemeleri!

Beylikdüzü Demir Romance ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı proje ile ilgili daha fazla bilgi almak için Demir Romance satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Demir Romance projesinde; buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, dans eğitim merkezi, sauna, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları bulunuyor.


Beylikdüzü Demir Romans nerede?

Demir Romance adres bilgileri: Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul


Beylikdüzü Demir Romans iletişim:

Demir Romance telefon numarası: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com




Geri Dön