27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romans satılık!

Beylikdüzü Demir Romans satılık!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romans satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirlendi. Demir İnşaat Demir Romans Evleri'nde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...




Konutların Kasım 2015 yılında teslim edileceği Demir Romans projesi  Demir İnşaat  tarafından yükseliyor. Demir Romans Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor. Demir Romans Beylikdüzü'nde konut, villa ve dükkanlar bulunuyor.


Beylikdüzü Demir Romans satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon sunuluyor. Demir Romans Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinatla ödeme kampanyası başladı.


Demir Romans Beylikdüzü projesinde yüzde 5 peşinat verildikten sonra yüzde 15 kısım 1 yıl sonra, ikinci yüzde 15'lik kısım teslimlerde ödeniyor. Kalan yüzde 65'lik bakiye tutarı banka kredisi ile taksitli olarak ödeniyor.



Beylikdüzü Demir Romans satılık!


Beylikdüzü Demir Romans satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Demir Romans Evleri tanıtım ofisi ile 0212 853 00 31 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Demir İnşaat Demir Romans projesinde fitness merkezi, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları, dans eğitim merkezi, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, yürüyüş yolları gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.



Beylikdüzü Demir Romans nerede?

Beylikdüzü Demir Romans adres : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Beylikdüzü Demir Romans iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön