28 / 04 / 2024

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi!

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Eston Deniz Evleri

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede olan projede 8 etaptan oluşan Eston Deniz'in etabı olarak hayata geçiriliyor.



Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi konutların metrekalerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılması öngörülen projede satışlar başladı.


Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Marina Evleri 1 milyon 200 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Eston Deniz'in etabı olarak tanıtılıyor.


Eston Deniz Marina Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projenin sosyal yaşam alanları sauna, buhar odası, kapalı otopark ve asansörden oluşuyor. 


Yakın zamanda lansmanının yapılması planlanan Yakuplu Eston Deniz Marina Evleri  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyor. Projede konutların alanları 553 metrekareden başlıyor, 715 metrekareye kadar ulaşıyor.


Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi!

Tamamı deniz manzaralı konutların yer aldığı Eston Deniz Marina Evleri fiyatları minimum 3 milyon TL, maksimum ise 6,5 milyon TL olarak belirlendi. 


Eston Deniz Marina Evleri adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön