Yeni Projeler

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

İhlas Holding, İstanbul’da, ulaşımın kalbinde hayata geçirdiği Kristal Kule projesinde yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla ofis satışlarına başladı.

İstanbul’da son dönemde değeri hızla artan ve ofis yatırımlarının merkezi haline gelen Beylikdüzü Tüyap kavşağında yükselen  Kristal Kule projesinde ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta.

Beylikdüzü metrobüshattı Beykent durağının yanı başında konumlandırılan Kristal Kule, E5 cepheli ofisleriyle zemin +35 kattan meydana geliyor.

İhlas Holding tarafından geliştirilen Kristal Kule, yanı başında yer alan Tüyap Fuar Merkezi, AVM’ler, eğitim kurumları ve hastanelerle değerine değer katıyor. Toplamda 307 ofisten meydana gelen projede ayrıca tüm ihtiyaçlara yanıt verecek ve bölgedeki ticareti hareketlendirecek 8 dükkan bulunuyor.

 

KAZANCIN YENİ MERKEZİ!

Kristal Kule, E5 cepheli, Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzarasına sahip konumuyla da eşsiz bir çalışma ortamı sağlıyor. Beylikdüzü Tüyap kavşağı üzerindeki lokasyonuyla İstanbul Havalimanı’na kolay
ulaşım imkanı sunan Kristal Kule, İstanbul’da kazancın yeni merkezi olacak.

TESLİMLER HAZİRAN 2025'TE

3.80 metrelik tavan yüksekliğiyle ferah bir çalışma alanı sunan Kristal Kule, bay-bayan mescid, toplantı odaları, 7/24 kameralı güvenlik, resepsiyon hizmeti, kapalı ve açık otopark gibi ayrıcalıklarıyla öne çıkıyor.

Her biri 107 m² alanaMsahip ve her katta 9 ofisin yer aldığı Kristal Kule’de peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılıyor. Ayrıca yüzde 15 peşin, bankasız 36 ay vadeli ödeme alternatifleri de müşterilerin kullanımına sunuluyor. Kristal Kule ‘nin 2025 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.
 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. etapta yüzde 50 peşin 72 ay vade fırsatı!

Rams Garden Bahçelievler'de bayrama özel yüzde 25 indirim kampanyası!