02 / 05 / 2024

Beylikdüzü Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi arası imar planları askıda!

Beylikdüzü Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi arası imar planları askıda!

Beylikdüzü Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İşte o imar planları...



Beylikdüzü İlçesi, Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün ilanen askıya çıkarıldı. 


Büyükşehir, 28459 dosya numaralı imar planını 14 Haziran 2014'te onayladı. Beylikdüzü Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesine ilişkin imar planları, 14 Kasım 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Uygulama, Büyükşehir Belediye Başkanlığınca onanacak, uygulama projesine göre yapılacaktır.


2- Jeolojik ve jeoteknik etüt raporları doğrultusunda uygulama yapılacaktır.


3- Açıklanmayan hususlarda meri plan şartları geçerlidir.


4- Uygulama aşamasında kamu kurum ve kuruluş görüşleri alınacaktır.


Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesi 1/5000 ölçekli imar planını indirmek için tıklayın


Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesi 1/1000 ölçekli imar planının ilk bölümünü indirmek için tıklayın!


Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesi 1/1000 ölçekli imar planının ikinci bölümünü indirmek için tıklayın!


Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesi 1/1000 ölçekli imar planının üçüncü bölümünü indirmek için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com

Geri Dön