27 / 04 / 2024

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.



Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen halkın talep, şikâyet ve tebriklerini doğrudan belediye başkanına ilettiği “Halk Günü Toplantıları” sürüyor. Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre; Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda pandemi koşullarına uygun gerçekleşen toplantıda  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kendisiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi gören toplantıda başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan çözüm masaları kurularak vatandaşların taleplerine hızlı ve yerinde çözümler bulundu.

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Pandemiden kaynaklı işsizlik ve iş talepleri toplantının ana gündem maddesini oluştururken Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm hakkında da bilgi alan çok sayıda ilçe sakini oldu. Vatandaşlar bir an önce bölgede kentsel dönüşümün başlaması için istekt bulundu. 13 Blok 416 dairenin yer aldığı ada da bulunan bina sakinleri müteahhitlerin kendileri ile yapılan görüşme taleplerini bina sakinleri olarak kabul etmediklerini belirterek, Belediye ve KİPTAŞ garantisi altında binalarında kentsel dönüşüm yapılmasını bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını aktardılar.

 

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi başlıyor!


Geri Dön