27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Sembol İstanbul'da C blok satışta! 130 bin TL!

Beylikdüzü Sembol İstanbul'da C blok satışta! 130 bin TL!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden projesi Sembol İstanbul'un C Bloğu satışa çıktı. Projede fiyatlar 130 bin TL'den başlayarak değişiyor..



Karden İnşaat'ın Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden projesi Sembol İstanbul'un C Bloğu satışa çıktı. Projenin B bloğunda residence daireler yer alırken, C blokta busidence daireler bulunuyor. 


Yeni bloklarda 130 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına yüzde 1 KDV avantajı da sunuyor. Aralık 2015 tarihinde A ve B Blokları teslim edilecek projede, 3 farklı kampanyada mevcut. 


UYGUN ÖDEME 

Yatırımcılar dilerse yüzde 25 peşin ödeme ve 30 ay vade sıfır faiz imkanı, dilerse yüzde 25 peşin ödeme ve yüzde 50 teslimde ödeme imkanı ya da yüzde 100 peşin ve yüzde 10 indirimden yararlanabiliyor. 44 mağazası da bulunan Sembol İstanbul'da; açık-kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, SPA ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları yer alıyor. 


Posta


Geri Dön